Libnet.ro
UNICEF

14:30

Supermodelul Coco Rocha a devenit mama pentru prima data

Antena3 Antena3,
Supermodelul Coco Rocha a devenit mama pentru prima data

Misiune indeplinita pentru Coco Rocha. Supermodelul canadian a devenit pentru prima data mama, dupa ce a dat nastere unei fetite. continuă pe Antena3

Tiger Woods, pentru prima data in afara Top 100 al celor mai buni jucatori de golf

Tiger Woods a iesit din Top 100 al celor mai buni jucatori de golf, pentru prima data in cariera, scrie BBC. Sportivul de 39 de ani, care a petrecut un numar record de saptamani ca lider al clasamentului, 683,.

Testamentul manuscris al lui Nobel, expus pentru prima data

Testamentul manuscris al lui Alfred Nobel, aflat la originea premiului cu acelasi nume, este expus pentru prima oara pentru marele public, transmite vineri AFP, conform Agerpres.

Testamentul lui Alfred Nobel, expus pentru prima data in public, in Suedia

Testamentul lui Alfred Nobel, care include clauzele speciale referitoare la infiintarea celebrelor premii care poarta numele savantului si industriasului suedez, a fost expus pentru prima data in public, in Muzeul Nobel din Stockholm, informeaza.

Live Text Miami 2015. Halep - Giorgi: 0-0. Cele doua se intalnesc pentru prima data

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o va intalni, de la ora 18. 00 ora Romaniei), pe Camila Giorgi, 37 WTA, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Miami.

Activistii Al Qaida au cucerit orasul sirian Idlib pentru prima data de la izbucnirea conflictului armat in tara

Gruparile islamiste, intre care Frontul Al Nusra, o ramura Al Qaida activa in Siria, au ocupat orasul sirian Idlib, potrivit Observatorul Sirian al Drepturilor Omului, citat de Pagina de Politica. Militantii Al.

Molly Sims, mama pentru a doua oara la 41 de ani

Misiune indeplinita pentru Molly Sims. Frumoasa, in varsta de 41 de ani, si sotul ei, producatorul de film, Scott Stuber, 46 de ani, au devenit parinti pentru a doua oara, dupa ce modelul a adus pe lume o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )