Libnet.ro
UNICEF

20:00

Supersemifinale in Cupa Romaniei

Online Sport Online Sport,
Supersemifinale in Cupa Romaniei

Marti de la ora 15:30 a avut loc tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal. In urne au intrat Steaua, Dinamo, Petrolul si Astra, cele mai bune patru echipe din fotbalul romanesc in acest moment. Ele s-au impartit astfel incat finala sa fie cum nu se poate mai interesanta. continuă pe Online Sport

Marti are loc tragerea la sorti pentru semifinalele din Cupa Romaniei

Marti este programata tragerea la sorti pentru semifinalistele din Cupa Romaniei, in lupta ramanand Steaua, Dinamo, Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu. Evenimentul va fi disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro, incepand cu ora 15.

Derby in Cupa Romaniei: Steaua - Dinamo, Astra - Petrolul, in semifinale.

Semifinalele din Cupa Romaniei Timisoreana au fost stabilite astazi, prin tragere la sorti, in cadrul unui eveniment la Casa Fotbalului. Unul dintre meciuri va fi derby de Romania. Programul semifinalelor Cupei Romaniei: Steaua - Dinamo Astra - Petrolul Turul se disputa pe 25/26 martie, iar returul pe 15/16 aprilie, finala competitiei urmand sa aiba pe 31 mai, pe Arena Nationala. Steaua si Dinamo se vor intalni de trei ori in mai putin de doua luni, de doua ori in Cupa si o data in .

Cupa Romaniei: Steaua - Dinamo in semifinale

Marti 14 ianuarie 2014) a avut loc, la Casa Fotbalului, tragerea la sorti a partidelor din semifinalele Cupei Romaniei la fotbal. In penultimul act al competitiei se vor duela Steaua cu Dinamo si Petrolul cu Astra Giurgiu.

Stelistii nu concep sa nu elimine pe Dinamo din Cupa Romaniei: Steaua e echipa mai buna!

Sortii au stabilit ca in semifinalele Cupei Romaniei sa se dueleze cele mai mari rivale din fotbalul romanesc, Steaua si Dinamo. Imediat dupa tragerea la sorti, stelistii au afirmat ca pornesc cu prima sansa in aceasta dubla mansa, aducand ca argument diferenta de valoare dintre cele doua formatii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )