Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suple si eficiente, firmele de curierat taie felii tot mai mari din afacerile Postei.

România Liberă România Liberă,
Suple si eficiente, firmele de curierat taie felii tot mai mari din afacerile Postei.

Ati incercat vreodata sa cronometrati timpul petrecut in asteptarea unui colet la Posta? Eu n-am reusit niciodata sa scap mai devreme de 30 de minute. Chiar daca nu ai in fata alti clienti sau tocmai se primeste un transport nou de colete, procedura e complicata, functionarul postal trebuie sa completeze un adevarat cearceaf pana te vezi cu pachetul in brate. La costuri apropiate, o firma de curierat iti poate livra acelasi pachet in fata casei si scapi si de deplasarea la oficiul postal. continuă pe România Liberă

Samsung: 5G, tot mai aproape?

Samsung a dezvoltat un dispozitiv pentru sistemul 5G, care transmite date cu o viteza de citeva sute de ori mai mare decat 4G. Noua tehnologie opereaza in banda de fecventa K, aceasta fiind la baza sistemului de comunicatii mobile 5G. Anuntul a fost facut luni de compania sud-coreeana. 5G va fi capabila sa furnizeze o viteza de transmisie a datelor de pana la cateva zeci de Gbps, dar implementarea acestei noi tehnologii 5G in retelele de telefonie mobila necesita o banda larga .

Pantilimon, tot mai aproape de Fiorentina

Portarul roman Costel Pantilimon va pleca mai mult ca sigur de la Manchester City in aceasta vara nemultumit de statutul de rezerva pe care il are la de acum fosta campioana a Angliei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )