Libnet.ro
UNICEF

06:00

Suporterii lui Dinamo au strans 50.000 de euro pentru plata salariilor jucatorilor

România Liberă România Liberă,
Suporterii lui Dinamo au strans 50.000 de euro pentru plata salariilor jucatorilor

Suporterii echipei Dinamo au strans 50. 000 de euro, prin programul DDB, suma cu care intentioneaza s. continuă pe România Liberă

MediaSind a solicitat conducerii TVR sa justifice cheltuielile pentru plata orelor suplimentare

Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind a actionat in instanta conducerea Societatii Romane de Televiziune pentru refuzul de a-i pune la dispozitie, documentele care au stat la baza acordarii, din anul 2018 si pana in prezent, a sumei de 4. 719 lei aproximativ 1. 441 euro), pentru plata orelor suplimentare prestate de anumiti salariati.

Fonduri europene: 15 milioane Euro pentru fermieri, sa-si asigure culturile la seceta si alte fenomene. Perioada de inscriere 2020 si Ghidul solicitantului

Fermierii din Romania vor putea beneficia de fonduri europene in valoare totala de 15 milioane de euro, pentru asigurarea culturilor agricole, printr-o noua linie de finantare pentru care s-a anuntat oficial perioada de inscriere.

UE a strans donatii in valoare de 7,4 miliarde de euro pentru asigurarea accesului universal la vaccinuri

Comisia Europeana a inregistrat luni angajamente financiare asumate de donatori din intreaga lume in valoare de 7,4 miliarde de euro, echivalentul a 8 miliarde de dolari, cu ocazia conferintei donatorilor organizate in cadrul raspunsului mondial la coronavirus, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

inscrieri online: Premii de cate 10.000 Euro pentru romance cu idei de afaceri in agricultura si alimentatie

Antreprenoarele romance aflate la inceput de drum se pot inscrie online la un concurs de idei de afaceri in sectorul agro-alimentar, la care sunt puse in joc 10 premii de maximum 10. 000 de euro fiecare.

MediaSind cere in instanta TVR sa explice cheltuirea a peste un milion de euro pentru ore suplimentare

Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind a actionat in instanta conducerea Societatii Romane de Televiziune pentru refuzul de a-i pune la dispozitie, in baza Legii nr. 5442001, documentele care au stat la baza acordarii, din anul 2018 si pana in.

O asociatie din Constanta a facut donatii de peste 200 de mii de euro pentru spitalele din mai multe localitati

De la izbucnirea crizei COVID-19 in Constanta 11 martie), Asociatia Daruieste Aripi a donat mai multor spitale din tara echipamente de protectie si alte lucruri necesare in valoare de peste 200. 000 de euro.

MINISTERUL AGRICULTURII: Romania poate cheltui 80 de milioane de euro pentru sprijinul fermierilor si procesatorilor

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a afirmat ca Romania poate cheltui 80 de milioane de euro, suma care nu a fost utilizata din masuri mai putin accesate, pentru sprijinul fermierilor si procesatorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )