Libnet.ro
UNICEF

07:00

Supriza din noul Parlament al Romaniei. Cine va sta pe scaune in Camera Deputatilor sau Senat, in urma alegerilor

Antena3 Antena3,
Supriza din noul Parlament al Romaniei. Cine va sta pe scaune in Camera Deputatilor sau Senat, in urma alegerilor

In noul Parlament si-au facut loc mai multi artisti. Printre cei care vor urca pe scena Camerei Deputatilor sau cea a senatului se afla Mihai Sturzu de la Hi-Q sau Damian Draghici. Mai sunt si alti artisti. continuă pe Antena3

Fusta e mini, dar agenda de lucru e maxi: Iata divele din noul Parlament

Sa intindem covorul rosu!Politica a atins un nivel incredibil de sexy in tara noastra. Printre politicienii care vor defila pe holurile Parlamentului se afla si cateva prezente feminine care cu.

Noul Parlament va avea 588 de politicieni, un numar record

Numar record de parlamentari. 588 de alesi vom avea in noul Parlament. Nu sunt date oficiale inca, dar potrivit informatiilor, 385 de parlamentari apartin USL si alti 90 ARD. Biroul Electoral ar trebui sa.

Romania voteaza noul Parlament. Ponta: Absolut toate sectiile sunt deschise. BEC: Patru sectii continua sa fie inchise la ora 11

UPDATE 11:15: in ciuda declaratiei premierului ca s-au deschis absolut toate sectiile de votare din tara, Marian Muhulet, purtatorul de cuvant al BEC, a declarat ca patru sectii continua sa fie.

Vezi distribuirea mandatelor din viitorul Parlament

Antena 3 a obtinut in exclusivitate lista parlamentarilor din viitorul Guvern. Uniunea Social Liberala USL) a obtinut peste 66% dintre mandatele de parlamentar pentru Bucuresti, cu cele mai multe voturi.

Vezi distribuirea mandatelor din viitorul Parlament si ce membri ARD au intrat pe usa din dos

Antena 3 a obtinut lista parlamentarilor care se vor bucura de statul de ales in urmatorii 4 ani. USL a castigat 58,63%% din voturile pentru Camera Deputatilor si 60,10% la Senat, dupa numararea voturilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )