Libnet.ro
UNICEF

07:00

Vezi distribuirea mandatelor din viitorul Parlament

Antena3 Antena3,
Vezi distribuirea mandatelor din viitorul Parlament

Antena 3 a obtinut in exclusivitate lista parlamentarilor din viitorul Guvern. Uniunea Social Liberala USL) a obtinut peste 66% dintre mandatele de parlamentar pentru Bucuresti, cu cele mai multe voturi. continuă pe Antena3

Vezi distribuirea mandatelor din viitorul Parlament si ce membri ARD au intrat pe usa din dos

Antena 3 a obtinut lista parlamentarilor care se vor bucura de statul de ales in urmatorii 4 ani. USL a castigat 58,63%% din voturile pentru Camera Deputatilor si 60,10% la Senat, dupa numararea voturilor.

Crin Antonescu: PNL isi doreste ca viitorul Parlament si guvern sa fie instalate pana la Craciun. Exista foarte mari rezerve fata de cooptarea UDMR la guvernare

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca liberalii isi doresc ca viitorul parlament si guvern sa fie instalate pana la Craciun, in conditiile in care orice intarziere sau complicare a calendarului nu ar folosi nimanui.

Supriza din noul Parlament al Romaniei. Cine va sta pe scaune in Camera Deputatilor sau Senat, in urma alegerilor

In noul Parlament si-au facut loc mai multi artisti. Printre cei care vor urca pe scena Camerei Deputatilor sau cea a senatului se afla Mihai Sturzu de la Hi-Q sau Damian Draghici. Mai sunt si alti artisti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )