Libnet.ro
UNICEF

14:00

Supriza la Turneul Campionilor: Liderii mondiali la dublu au fost invinsi

România Liberă România Liberă,
Supriza la Turneul Campionilor: Liderii mondiali la dublu au fost invinsi

A fost surpriza mare la Turneul Campionilor, in grupa A de la dublu. Fratii Mike si Bob Bryan, liderii mondiali, au fost invinsi cu 7-6 3), 6-3 de perechea Lukasz Kubot/Robert Lindstedt, a treia favorita la castigarea evenimentului de la Londra. continuă pe România Liberă

Horia Tecau intra luni la Turneul Campionilor

Horia Tecau va debuta luni la Turneul Campionilor, pe tabloul de dublu al competitiei de tenis de la Londra.

Tecau debuteaza, luni, la Turneul Campionilor

Horia Tecau si Jean Julien Rojer debuteaza luni la Turneul Campionilor, proba de dublu. Tecau si Rojer joaca in Grupa A a turneului care va incepe duminica, la Londra.

LIVE Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer impotriva fratilor Bryan (14:00)

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer dau piept, miercuri de la ora 14:00 live text pe Onlinesport. ro, cu fratii americani Bob si Mike Bryan, liderii mondiali in dublul masculin.

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer a fost invinsa in primul meci de la Turneul Campionilor

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 5, a fost invinsa, luni, in primul meci al Grupei A a Turneului Campionilor de la Londra, relateaza Mediafax. Tecau si Rojer au fost invinsi de.

GAME CU GAME Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer debuteaza la Londra

Perechea formata din Horia Tecau si Jean Julien Rojer Olanda) a debutat in concursul de dublu de la Turneul Campionilor, luni de la ora 14:00, impotriva echipei formate din Alexander Peya si Bruno Soares.

LIVE Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer debuteaza la Londra

Perechea formata din Horia Tecau si Jean Julien Rojer Olanda) debuteaza in concursul de dublu de la Turneul Campionilor, luni de la ora 14:00, impotriva echipei formate din Alexander Peya si Bruno Soares.

LIVE Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer debuteaza la Londra (14:00)

Perechea formata din Horia Tecau si Jean Julien Rojer Olanda) debuteaza in concursul de dublu de la Turneul Campionilor, luni de la ora 14:00, impotriva echipei formate din Alexander Peya si Bruno Soares.

Tecau si Rojer joaca luni primul lor meci din grupa la Turneul Campionilor

Horia Tecau debuteaza luni la Turneul Campionilor, competitie care va avea loc la Londra. Tenismenul roman va juca impreuna cu olandezul Julien Rojer in partida de dublu din Grupa A a turneului, impotriva.

Turneul Campionilor: Feder l-a invins pe Nishikori

Roger Federer continua sa ameninte suprematia mondiala a lui Novak Djokovic dupa ce l-a invins, marti, pe Kei Nishikori, intr-un meci din grupa B de la Turneul Campionilor.

Turneul Campionilor: Roger Federer - Kei Nishikori 6-3, 6-2/ Precizie elvetiana

Roger Federer a continuat, marti, si impotriva lui Kei Nishikori jocul bun din ultima perioada, elvetianul ajungand la al doilea succes la Turneul Campionilor. Favorit numarul doi, Federer s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-2, la capatul unei partide pe care a dominat-o cu autoritate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )