Libnet.ro
UNICEF

22:30

Tecau debuteaza, luni, la Turneul Campionilor

România Liberă România Liberă,
Tecau debuteaza, luni, la Turneul Campionilor

Horia Tecau si Jean Julien Rojer debuteaza luni la Turneul Campionilor, proba de dublu. Tecau si Rojer joaca in Grupa A a turneului care va incepe duminica, la Londra. continuă pe România Liberă

Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer debuteaza luni la competitia gazduita de Londra

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) are programat luni, la ora 14. 00, primul meci din Grupa A a Turneului Campionilor, competitie ce se va desfasura la Londra.

Tecau si Rojer joaca luni primul lor meci din grupa la Turneul Campionilor

Horia Tecau debuteaza luni la Turneul Campionilor, competitie care va avea loc la Londra. Tenismenul roman va juca impreuna cu olandezul Julien Rojer in partida de dublu din Grupa A a turneului, impotriva.

Horia Tecau intra luni la Turneul Campionilor

Horia Tecau va debuta luni la Turneul Campionilor, pe tabloul de dublu al competitiei de tenis de la Londra.

Roger Federer va fi premiat la Turneul Campionilor de la Londra: Elvetianul este jucatorul preferat al fanilor pentru al 12-lea an consecutiv

Tenismanul elvetian Roger Federer va fi premiat la Turneul Campionilor de la Londra, fiind jucatorul preferat al fanilor pentru al 12-lea an consecutiv, informeaza Hotnews. Federer va primi din partea ATP, pentru al.

Roger Federer va fi premiat la Turneul Campionilor

Roger Federer va fi premiat la Turneul Campionilor de la Londra, elvetianul fiind jucatorul preferat al fanilor pentru al 12-lea an consecutiv. Competitia care se va desfasura in O2 Arena va debuta pe 9 noiembrie si se va incheia pe 16.

Turneul Campionilor: Roger Federer vs Milos Raonic se va disputa duminica, de la ora 22:00

Organizatorii Turneului Campionilor au anuntat, sambata, programul primelor doua zile din competitia gazduita de Londra. In turneul de simplu, meciul inaugural va fi cel dintre Kei Nishikori si Andy Murray de la ora 16:00), in timp ce in sesiunea de seara se va disputa partida Roger Federer - Milos Raonic de la ora 22:00, ora Romaniei).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )