Libnet.ro
UNICEF

17:30

Surse Digi24: Eugen Teodorovici se OPUNE majorarii salariilor medicilor. Ministrul INFIRMA informatia

România Liberă România Liberă,
Surse Digi24: Eugen Teodorovici se OPUNE majorarii salariilor medicilor. Ministrul INFIRMA informatia

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, nu ar fi de acord cu majorarea salariilor personalului din Sanatate cu 25%, conform unor surse citate de Digi24. Guvernul a anuntat cresterea cu 25% a salariilor personalului sanitar. continuă pe România Liberă

La loc comanda! Ministrul Eugen Teodorovici spune ca majorarea salariilor tuturor cadrelor medicale este imposibila

Cresterea salariilor pentru tot personalul medical cu 25%, incepand de la inceputul lunii octombrie nu ar fi posibila, potrivit unor surse ministeriale citate de digi24. ro. Nici legalizarea mitei pentru cadrele medicale nu ar fi posibila.

intalnire Ponta, Teodorovici, Banicioiu la Guvern. Ce decizie au luat in privinta cresterii salariilor medicilor

Premierul Victor Ponta a mers, marti, la Guvern pentru prima oara de cand s-a intors din concediul de la Miami si din Caraibe. La Palatul Victoriei au mai venit, marti, si ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, precum si Rovana Plumb, ministrul Muncii. Cei patru discuta despre posibilitatea maririi salariilor cadrelor medicale.

Victor Ponta, Eugen Teodorovici si Nicolae Banicioiu, intalnire la Guvern pentru situatia medicilor

Premierul Victor Ponta, ministrului de Finante Eugen Teodorovici si ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu se intalnesc marti pentru a discuta situatia medicilor din Romania, anunta B1 TV. intalnirea va.

Majorarea salariilor medicilor, decisa saptamana viitoare

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor sa urgenteze demersurile pentru cresterea salariilor medicilor. Ordonanta de guvern care prevede majorarea salariilor personalului medical cu 25% din luna.

Ion Cristoiu: Marirea salariilor medicilor s-a luat de parca premierul ar fi varat mana in buzunar. Iresponsabilul vesel Victor Ponta nu poate fi contracarat, in nebunia risipei bugetare, de iresponsabilul mut Klaus Iohannis

Guvernul a decis marirea salariilor medicilor cu 25% de la 1 octombrie si nu numai. Printr-un act juridic s-a legalizat si spaga la doctor, un gest de cosmar vesel, scrie Ion Cristoiu pe blogul sau.

Discutii la Guvern pe tema majorarii salariilor in Sanatate. SURSE: Salariile medicilor cresc cu 25% din octombrie

20 - Salariile medicilor vor creste din luna octombrie cu 25%, potrivit unor surse apropiate negocierilor de la Guvern. Ministrul Sanatatii, cel al Finantelor si premierul Victor Ponta au discutat.

Geoana: Decizia de majorare a salariilor medicilor cu 25% risca sa antreneze o tensiune sociala fara precedent. Aceasta sarabanda a populismului nu are cum sa nu produca efecte

Presedintele PSRO, Mircea Geoana, a declarat ca decizia Guvernului de a majora salariile medicilor cu 25% risca sa antreneze o tensiune sociala si ca masurile adoptate de premier in ultima perioada creeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )