Libnet.ro
UNICEF

16:00

Surse: Emil Boc isi pregateste terenul pentru a forta PDL sa-l excluda. Scopul: intrarea in Partidul Miscarea Populara

Adevărul Adevărul,
Surse: Emil Boc isi pregateste terenul pentru a forta PDL sa-l excluda. Scopul: intrarea in Partidul Miscarea Populara

Surse din PDL au declarat pentru Adevarul ca Emil Boc se pregateste si el sa treaca in PMP, asta dupa ce ii va forta pe liderii democrat-liberali sa-l dea afara din partid. Fostul premier nu poate parasi PDL din cauza ca si-ar pierde mandatul de primar al Clujului. in aceste conditii, strategia lui este sa se inscrie, intr-o prima faza, infundatia Miscarea Populara, pentru a forta excluderea din PDL. continuă pe Adevărul

Surse: Emil Boc isi pregateste terenul pentru a forta PDL ul sa-l excluda. Scopul: intrarea in Partidul Miscarea Populara

Surse din PDL au declarat pentru Adevarul ca Emil Boc se pregateste si el sa treaca in PMP, aceasta dupa ce ii va forta pe liderii democrat-liberali sa-l dea afara din partid. Fostul premier nu poate parasi PDL-ul din cauza ca si-ar pierde mandatul de primar al Clujului. in aceste conditii, strategia lui este sa se inscrie, intr-o prima faza, infundatia Miscarea Populara pentru a forta excluderea din PDL.

Emil Boc se pregateste sa paraseasca PDL si sa se alature partidului sustinut de presedintele Traian Basescu

Surse din PDL au declarat pentru Adevarul ca Emil Boc se pregateste si el sa treaca in PMP. Vicepresedintele PMP Cluj, Adrian Papahagi, a sustinut ca lipsa primarului Clujului de la Colegiul director al PDL de la Brasov este un semnal de apropiere fata de Miscarea Populara, in timp ce presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, a sustinut ca mesajul transmis de Emil Boc a fost inteles de cei care trebuiau sa-l inteleaga.

Emil Boc lipseste de la sedinta conducerii PDL. ...

Fostul presedinte al PDL, Emil Boc, lipseste de la sedinta Colegiului Director al PDL de la Brasov, vicepresedintele partidului Cezar Preda declarand despre absenta acestuia ca, daca Boc considera ca altcineva i-a dat, ci nu PDL, este liber sa faca ce doreste. Intrebata, in conferinta de presa sustinuta sambata la Sighisoara, despre absenta lui Emil Boc de la Colegiul Director al PDL de la Brasov, Udrea a spus ca va explica probabil chiar acesta de ce nu a mers la un partid sau .

Colegiul director al PDL a inceput sambata la Brasov. Emil Boc, absent de la reuniunea PDL. / Blaga: Miscarea Populara, un adversar politic

Primarii municipiilor Cluj-Napoca si Piatra Neamt, democrat-liberalii Emil Boc si Gheorghe Stefan, sunt absenti de la reuniunea Delegatiei Permanente si Colegiului Director al PDL, care a inceput sambata, la Brasov. Intrebat de absenta lui Emil Boc, presedintele PDL, Vasile Blaga, a raspuns: Nu ar fi prima data.

Stolojan: Nu cred ca Emil Boc va pleca la Partidul Miscarea Populara

Fostul premier Emil Boc nu va pleca la Partidul Miscarea Populara, crede vicepresedintele PDL Theodor Stolojan. Mie imi pare rau pentru fiecare om care pleaca din PDL dar viata asta este. Oamenii iau decizii.

Udrea crede ca Emil Boc s-ar putea regasi in PMP sau ar putea sustine partidul, de la distanta, din PDL

DeputatulElena Udrea, care a facut recent trecerea de la PDL la PMP, crede ca primarul Clujului,Emil Boc, s-ar putea regasi categoric inPartidul Miscarea Populara. Categoric, da! Numai ca.

Ce spuneau, in 2009, Traian Basescu si Emil Boc despre Codul Penal

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a vorbit, sambata, la Antena 3, despre modificarile aduse in sistemul judiciar odata cu intrarea in vigoare a noului Cod penal, aratand ca noua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )