Libnet.ro
UNICEF

09:30

Surse: Gazprom, in negocieri pentru achizitionarea unei participatii de aproape 25% la OMV, care controleaza Petrom

Hotnews Hotnews,
 Surse: Gazprom, in negocieri pentru achizitionarea unei participatii de aproape 25% la OMV, care controleaza Petrom

Gazprom Rusia) se afla in negocieri cu fondul IPIC din Abu Dhabi pentru a cumpara o participatie de 24,9% in compania de petrol si gaze naturale OMV Austria), a declarat o sursa apropiata discutiilor pentru Reuters. Zvonul apare dupa ce sefii Gazprom si OMV au semnat marti la Viena, in prezenta lui Vladimir Putin, un controversat contract pentru construirea gazoductului South Stream, Austria sfidand UE, dupa cum a comentat presa. In cazul in care negocierile au succes, acordul ar aprofunda relatiile deja controversate dintre Austria si Rusia. Amintim ca OMV este actionar majoritar Petrom. continuă pe Hotnews

Investitie record: 828 mil. euro pentru constructia unei fabrici de anvelope in Cehia

Guvernul din Cehia a semnat un contract de investitii in valoare de 829 de milioane de euro cu compania sud-coreeana Nexen Tire, pentru constructia unei fabrici de anvelope, majorand astfel investitiile straine directe care au incetinit din cauza.

Antreprenoriatul, atractiv pentru 70% dintre romani. Aproape jumatate se tem insa de faliment

Aproape doua treimi 70%) dintre romani au o atitudine pozitiva fata de antreprenoriat, procent in crestere cu 4% fata de anul trecut, insa 45% dintre acestia vad ca principal obstacol in desfasurarea acestei activitati problemele financiare si un.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )