Libnet.ro
UNICEF

19:30

Surse: Grecia va primi 23 de miliarde de euro imediat dupa reuniunea Eurogrup

Antena3 Antena3,
Surse: Grecia va primi 23 de miliarde de euro imediat dupa reuniunea Eurogrup

GRECIA spera ca va primi 23 de miliarde de euro, in doua transe, imediat dupa reuniunea Eurogrup care ar urma sa aprobe noul plan de asistenta financiara, afirma surse din cadrul Ministerului grec al. continuă pe Antena3

Surse: Grecia ar urma sa primeasca imediat dupa reuniunea Eurogrup o transa de 13 miliarde de euro

Guvernul de la Atena se asteapta sa prineasca cele 23 de miliarde de euro dupa reuniunea Eurogrup, potrivit unor surse din cadrul Ministerului grec al Finantelor citate de site-ul cotidianului.

Surse: Bancile grecesti ar putea obtine 10 miliarde euro inainte de finalizarea testelor de stres

Bancile din Grecia ar putea obtine o prima injectie de capital, de pana la 10 miliarde de euro, imediat dupa incheierea acordului dintre Atena si creditorii internationali ai tarii, chiar inainte ca Banca Centrala Europeana BCE) sa finalizeze testele de stres, conform unor surse anonime citate de Reuters.

Investitiile straine directe au fost de 1,66 miliarde euro in primul semestru

Investitiile straine directe au fost in primul semestru la circa 1,66 miliarde euro, dupa ce in iunie investitorii au plasat 370 milioane de euro pe piata locala, al doilea cel mai ridicat nivel din acest an, dupa cel din martie, potrivit unui comunicat al BNR, remis azi redactiei.

Acordul cu Rusia asupra dosarului navelor Mistral, pe masa parlamentarilor francezi, imediat dupa vacanta

Textul acordului privind solutionarea dosarului portelicopterelor Mistral urmeaza sa fie examinat imediat dupa vacanta de catre Parlament, care isi va relua activitatea in 14 septembrie, a declarat, luni, presedintele Adunarii Nationale Claude Bartolone PS).

Germania a avut profituri de 100 miliarde euro de pe urma crizei din Grecia

Germania, tara care a avut o atitudine intransigenta fata de Grecia, a obtinut profituri de aproximativ 100 de miliarde de euro in contextul crizei economico-financiare elene, releva un studiu citat de site-ul agentiei AFP, conform Mediafax.

Surse: Grecia si creditorii au ajuns la un acord asupra obiectivelor bugetare

Grecia si creditorii ei au ajuns la un acord asupra obiectivelor bugetare ale tarii intre acest an si 2018, a anuntat in noaptea de luni spre marti o sursa guvernamentala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )