Libnet.ro
UNICEF

23:00

Surse: Guvernul a decis introducerea contributiei de asigurari de sanatate pentru venituri din chirii

Antena3 Antena3,
Surse: Guvernul a decis introducerea contributiei de asigurari de sanatate pentru venituri din chirii

Persoanele care obtin venituri din chirii vor plati contributii de asigurari de sanatate, in limita a cinci salarii brute, respectiv cel mult 611 lei pe luna in acest an, dupa ce ordonanta de urgenta. continuă pe Antena3

Guvernul a decis introducerea contributiei de asigurari de sanatate pentru veniturile din chirii - surse

Persoanele care obtin venituri din chirii vor plati contributii de asigurari de sanatate, in limita a cinci salarii brute, respectiv cel mult 611 lei pe luna in acest an, ordonanta de urgenta elaborata in acest sens de Ministerul Finantelor dupa negocierile cu FMI fiind aprobata de Guvern, anunta Mediafax, care citeaza suse oficiale.

Guvernul ar fi decis introducerea contributiei de asigurari de sanatate pentru veniturile din chirii

Persoanele care obtin venituri din chirii vor plati contributii de asigurari de sanatate, in limita a cinci salarii brute, respectiv cel mult 611 lei pe luna in acest an, ordonanta de urgenta elaborata in acest sens de Ministerul Finantelor MFP) dupa negocierile cu Fondul Monetar International FMI) fiind aprobata de Guvern, potrivit unor surse citate de presa.

Consecintele contributiei la asigurarile de sanatate pentru veniturile din chirii

Ministerul Finantelor va impune plata contributiei la fondul public al asigurarilor de sanatate pentru venituri din anumite investitii fara consultarea contribuabililor sau a mediului de afaceri in legatura cu impactul real al masurii. Astfel, incepand.

Ponta: Introducerea cardului de sanatate va reduce fraudele.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca introducerea cardului de sanatate va reduce fraudele din sistemul medical, astfel ca nu vor mai exista retete false si retele de fraudare a banilor publici din domeniul sanatatii. Cardul de sanatate va informatiza tot sistemul, va facilita modul de inregistrare, de decontare. Va reduce fraudele si sincopele birocratice si de lipsa de informare, a spus premierul. Prim-ministrul a mai spus ca peste 1,8 milioane de carduri de sanatate au fost deja .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )