Libnet.ro
UNICEF

01:05

SURSE: Ioana Petrescu, propusa de Victor Ponta pentru functia de vicepresedinte al BEI

România Liberă România Liberă,
SURSE: Ioana Petrescu, propusa de Victor Ponta pentru functia de vicepresedinte al BEI

Ioana Petrescu, fosta ministra de Finante, a fost propusa si este sutinuta de premierul Victor Ponta pentru preluarea functiei de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii BEI), potrivit unor surse gurvenamentale. continuă pe România Liberă

Ioana Petrescu, propusa de Victor Ponta pentru postul de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii in locul lui Mihai Tanasescu

Ioana Petrescu, fost ministru de Finante, este propunerea premierului Victor Ponta pentru postul de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii BEI) ocupat in prezent de catre Mihai Tanasescu, scrie Ziarul Financiar.

Premierul Victor Ponta, pentru a patra oara la DNA

Premierul Victor Ponta a ajuns, in urma cu putin timp, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit unor surse citate de Romania libera se pare ca Ponta ar fi solicitate chiar el intalnirea cu procurorii anticorputie.

Razvan Savaliuc: Mie imi place atitudinea lui Victor Ponta

Mie imi place atitudinea lui Victor Ponta pentru ca ea vine sa dejoace acest dosar televizat al DNA, a declarat jurnalistul Razvan Savaliuc. Premierul Victor Ponta a venit la DNA, joi, pentru a fi audiat in .

Andreea Paul (PNL), despre absenta lui Victor Ponta de la votul pe Codul Fiscal: ii pasa atat de tare de marele sau proiect incat nu s-a deranjat nici macar sa vina

Deputatul PNL Andreea Paul l-a criticat joi pe premierul Victor Ponta pentru ca a absentat de la votul din Camera Deputatilor pe tema noului Cod Fiscal. ii pasa atat de tare de marele sau proiect incat nu s-a.

Ioana Petrescu, fost ministru de Finante, numita vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii

Ioana Petrescu, fost ministru de Finante, a fost numita in functia de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii BEI). Aceasta a ajuns la BEI dupa ce premierul Victor Ponta a promovat-o ca reprezentant al.

Surse: Klaus Iohannis este de acord cu noua formula a Codului Fiscal. Subiectul a fost discutat cu premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ar fi de acord cu noua formula a Codului Fiscal, potrivit unor surse citate de B1 TV. Subiectul a fost discutat de presedinte cu premierul Victor Ponta. Astfel, potrivit surselor citate, se.

Victor Ponta a plecat de la DNA

ACTUALIZARE 15:58 Ponta: Am facut cerere de disjungere din dosar a partii care ma vizeaza Premierul Victor Ponta a parasit sediul DNA, spunand ca a raspuns tuturor intrebarilor procurorului si a facut o cerere pentru a fi disjunsa din dosarul mare Turceni-Rovinari partea care il vizeaza pe el, astfel incat cauza sa fie solutionata mai repede, transmit surse din presa.

Victor Ponta, un pericol pentru PSD. Victor Rotariu: Pentru Romania a fost de cand a intrat in politica

Jurnalistul Victor Rotariu este de parere ca Victor Ponta este un pericol in acest moment pentru PSD, dar si pentru Romania. Cand ai un premier pe care nu il controlezi pe linie de partid care are la.

Victor Ponta nu vrea sa mai fie premier

Premierul Victor Ponta a facut, joi, un anunt-surpriza: nu mai vrea un nou mandat de prim-ministru. Nu e cazul insa ca Opozitia sa se bucure, pentru ca Ponta nu are de gand nici sa plece de la.

Victor Ponta: Majorarea impozitului cu 500% pentru cladirile neingrijite este o chestiune foarte buna

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca masura din Codul fiscal referitoare la majorarea impozitului cu pana la 500% pentru cladirile si terenurile situate in intravilan, care sunt neingrijite, este o chestiune.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2683 seconds )