Libnet.ro
UNICEF

01:06

Surse: Mai multi consilieri de la Cotroceni ar putea demisiona pentru a se inscrie in PMP

B1 B1,
Surse: Mai multi consilieri de la Cotroceni ar putea demisiona pentru a se inscrie in PMP

Consilierii prezidentiali Adrian Radulescu si Gabriel Berca ar putea sa demisioneze din functiile de la Palatul Cotroceni, pentru a se inscrie in Partidul Miscarea Populara, potrivit unor surse politice citate. continuă pe B1

Surse: Mai multi consilieri ai lui Basescu ar putea demisiona de la Cotroceni

Consilierii prezidentiali Adrian Radulescu si Gabriel Berca ar putea sa demisioneze din functiile de la Palatul Cotroceni, pentru a se inscrie in Partidul Miscarea Populara, potrivit unor surse politice,.

Accidentul aviatic din Apuseni: Procurorii audiaza, luni, mai multi martori.

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia audiaza, luni, mai multi localnici si membri ai echipelor de salvare care pot furniza informatii despre accidentul aviatic produs in Apuseni, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia, Mihaela Chicea, a declarat, luni, ca procurorii care ancheteaza accidentul aviatic produs saptamana trecuta fac audieri in acest caz. Chicea a spus ca procurorii vor audia, luni, mai multe persoane dintre cele care au .

Robert Turcescu: Ponta si Dragnea erau la un restaurant italian cu mai multi jurnalisti, in timp ce echipajele cautau supravietuitorii accidentului din Apuseni/ Adevarul: Daciana Sarbu, la o mare petrecere a PSD in Cluj, in ziua inmormantarii lui Adrian

Jurnalistii Robert Turcescu B1), Mircea Marian Evenimentul Zilei) si Lucian Negrea Pesurse. ro) au scris sambata ca premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au petrecut mai multe ore la un restaurant italian din Bucuresti impreuna cu mai multi ziaristi, in timp ce echipajele incercau sa gaseasca victimele accidentului aviatic din Apuseni. Tot sambata, ziarul Adevarul scrie ca Daciana Sarbu, sotia premierului, impreuna cu Corina Cretu si mai multi fruntasi din PSD Cluj, au participat la o petrecere de aproximativ 1. 200 de persoane, intr-un hotel de 4 stele din Cluj, in timp ce la Bucuresti aveau loc funeraliile pilotului Adrian Iovan si studentei Aura Ion, morti in accidentul aviatic.

Robert Turcescu: Ponta si Dragnea erau la un restaurant italian cu mai multi jurnalisti, in timp ce echipajele cautau supravietuitorii accidentului din Apuseni/ Adevarul: Daciana Sarbu, la o mare petrecere a PSD in Cluj, in ziua inmormantarii lui Adrian

Jurnalistii Robert Turcescu B1), Mircea Marian Evenimentul Zilei) si Lucian Negrea Pesurse. ro) au scris sambata ca premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au petrecut mai multe ore la un restaurant italian din Bucuresti impreuna cu mai multi ziaristi, in timp ce echipajele incercau sa gaseasca victimele accidentului aviatic din Apuseni. Tot sambata, ziarul Adevarul scrie ca Daciana Sarbu, sotia premierului, impreuna cu Corina Cretu si mai multi fruntasi din PSD Cluj, au participat la o petrecere de aproximativ 1. 200 de persoane, intr-un hotel de 4 stele din Cluj, in timp ce la Bucuresti aveau loc funeraliile pilotului Adrian Iovan.

Iasi: Mai multi jurnalisti au fost agresati de agentii de paza angajati de Cristian Adomnitei

Mai multi jurnalisti au fost bruscati de agentii unei firme de paza private, care asigurau securitatea presedintelui Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, care si-a botezat fetita. Jurnalistii se aflau langa biserica, unde a avut loc slujba, relateaza Digi 24.

ATAC ARMAT la periferia Washingtonului. TREI morti si mai multi raniti.

Trei oameni au murit si mai multe persoane au fost ranite sambata intr-un atac armat comis intr-un centru comercial situat in suburbia din nordul capitalei americane, Washington, conform CNN. Potrivit politiei comitatului Howard, in Maryland est), trei decese au fost) confirmate in urma unui atac armat, comis in centrul comerical Colombia, situat intre Washington si Baltimore, informeaza Mediafax. Politia mai anunta pe contul de Twitter, ca trupul unei persoane decedate zacea langa o .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )