Libnet.ro
UNICEF

09:00

Surse: Nicusor Constantinescu a fost retinut in Turcia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Nicusor Constantinescu a fost retinut in Turcia

Presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut de autoritatile din Turcia, acesta fiind dat in urmarire in Europa pentru a fi arestat si judecat in dosarele din Romania, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Surse judiciare: Nicusor Constantinescu a fost retinut in Turcia

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut in Turcia, au declarat miercuri surse judiciare citate de Agerpres. Potrivit surselor citate, Nicusor Constantinescu se afla la o sectie de politie, urmand ca miercuri sa fie dus in fata unei instante din Turcia in vederea incuviintarii extradarii.

B1 TV: Nicusor Constantinescu a fost retinut in Turcia

Nicusor Constantinescu a fost retinut in dimineata de miercuri, 5 noiembrie, de autoritati, in Turcia - informeaza B1TV, pe surse. El a sosit in Europa dupa cateva luni petrecute in Statele Unite ale Americii.

VIDEO UPDATE Nicusor Constantinescu, retinut in Turcia, le-a spus judecatorilor ca va veni de bunavoie in Romania, astfel ca instanta nu a dispus arestarea lui

Nicusor Constantinescu le-a spus judecatorilor din Turcia, unde fusese retinut, ca va veni de bunavoie in Romania, miercuri seara sau joi dimineata, astfel ca instanta nu a dispus arestarea lui, a declarat, pentru Mediafax, unul dintre avocatii presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Constanta.

Surse: Nicusor Constantinescu, internat intr-o clinica din Turcia

Presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, se afla de saptamana trecuta in Turcia, iar ministerul roman al Justitiei a demarat procedurile pentru aducerea lui in tara, pentru a fi pus in executare mandatul de arestare preventiva, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Nicusor Constantinescu a fost retinut in Turcia

Nicusor Constantinescu a fost retinut in Turcia. Corespondentul Antena 3, Berta Popescu, a explicat ca omul de afaceri a fost retinut in jurul orei 05:00, in Turcia. Cei din Turcia au pus in.

Nicusor Constantinescu, RETINUT in Turcia

Presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut de autoritatile din Turcia, dupa ce Ministerul Justitiei a transmis documentele privind aducerea lui in tara, pentru a fi arestat preventiv in dosarele in care este judecat, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

VIDEO: Nicusor Constantinescu, RETINUT in Turcia

Presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, pe numele caruia procurorii au emis un mandat de arestare si pentru care au cerut extradarea din SUA, a fost retinut de autoritatile din Turcia. Retinerea sa a avut loc dupa ce Ministerul Justitiei a transmis documentele privind aducerea lui in tara, pentru a fi arestat preventiv in dosarele in care este judecat, au declarat surse judiciare citate de Mediafax.

Surse: Nicusor Constantinescu a fost retinut de politistii din Turcia

Fostul presedinte al CJ Constanta Nicusor Constantinescu a fost retinut de politistii din Turcia, urmand sa fie prezentat instantei pentru confirmarea mandatului, informeaza surse citate de B1 TV. Baronul de.

Nicusor Constantinescu a fost retinut de autoritatile din Turcia

Nicusor Constantinescu a fost retinut de autoritatile din Turcia pentru a fi arestat preventiv in dosarele in care este judecat.

Nicusor Constantinescu, baronul PSD de Constanta, a fost retinut in Turcia

Nicusor Constantinescu, baronul PSD de Constanta, a fost retinut, miercuri dimineata, in Turcia si urmeaza sa fie prezentat unui judecator care va stabili daca fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta va fi sau nu extradat in Romania, au declarat surse judiciare pentru Adevarul. El a sosit in Europa dupa cateva luni petrecute in SUA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )