Libnet.ro
UNICEF

08:00

Surse: Ponta le-a spus deputatilor PSD ca vrea restructurarea Guvernului si Congres in primavara

Adevărul Adevărul,
Surse: Ponta le-a spus deputatilor PSD ca vrea restructurarea Guvernului si Congres in primavara

Premierul Victor Ponta le-a spus, marti, deputatilor PSD ca vrea, in acest moment, sa restructureze Guvernul, Congresul partidului urmand sa fie convocat in primavara anului viitor, potrivit unor surse participante la discutii. continuă pe Adevărul

Surse politice: Victor Ponta le-a spus deputatilor PSD ca vrea restructurarea Guvernului si Congres in primavara

Premierul Victor Ponta le-a spus, marti, deputatilor PSD ca vrea, in acest moment, sa restructureze Guvernul, Congresul partidului urmand sa fie convocat in primavara anului viitor, potrivit unor surse participante la discutii, citate de Mediafax. Sursele citate au aratat ca Ponta a fost in asentimentul tuturor atunci cand a vorbit despre restructurarea Guvernului, fapt care ar echivala cu venirea noului Cabinet in Parlament, pentru a obtine votul parlamentarilor.

Victor Ponta le-a spus deputatilor PSD ca vrea restructurarea Guvernului

Victor Ponta le-a spus deputatilor PSD ca isi doreste sa restructureze Guvernul, iar un Congres al PSD urmeaza sa fie convocat in in primavara anului viitor, potrivit unor surse participante la discutii.

Surse: Ponta a revenit in Bucuresti la bordul unei aeronave a companiei Fly Dubai

Premierul Victor Ponta s-a intors astazi din vacanta pe care a petrecut-o in Emiratele Arabe cu o aeronava a companiei Fly Dubai, potrivit unor surse oficiale, citate de Mediafax.

Surse: Ponta a revenit in Bucuresti cu o aeronava a companiei Fly Dubai

Premierul Victor Ponta a revenit, luni, in Bucuresti, in jurul orei 13. 00, cu o aeronava Fly Dubai, relateaza Mediafax, care citeaza surse oficiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )