Libnet.ro
UNICEF

11:30

SURSE: Salariile medicilor cresc cu 25% din octombrie

România Liberă România Liberă,
SURSE: Salariile medicilor cresc cu 25% din octombrie

Salariile medicilor vor creste cu 25 de procente de la 1 octombrie. continuă pe România Liberă

Discutii la Guvern pe tema majorarii salariilor in Sanatate. SURSE: Salariile medicilor cresc cu 25% din octombrie

20 - Salariile medicilor vor creste din luna octombrie cu 25%, potrivit unor surse apropiate negocierilor de la Guvern. Ministrul Sanatatii, cel al Finantelor si premierul Victor Ponta au discutat.

Salariile medicilor CRESC cu 25% de la 1 OCTOMBRIE. Care este IMPACTUL BUGETAR

Salariile medicilor vor creste cu 25% de la 1 octombrie. Impactul buger este de 1,7 miliarde de lei.

Surse: Salariile medicilor, marite cu 25% din luna octombrie

Salariile medicilor ar putea fin marite cu 25% incepand din luna octombrie, potrivit unor surse citate de B1 TV. Dupa ce a discutat cu medicii nemultumiti, ministrul Sanatatii, NIcolae Banicioiu, a mers la Guv.

Salariile medicilor ar putea fi marite cu 25% din octombrie. Marius Sepi, lider Sanitas: Daca sursele se confirma, suntem multumiti (VIDEO)

Marius Sepi, liderul Sanitas, a declarat, marti, ca nu a primit inca un raspuns din partea ministerului sanatatii cu privire la salariile medicilor. Potrivit unor surse, salariile medicilor ar putea fi marite.

Guvernul a deschis cutia Pandorei: majoreaza cu 25% salariile medicilor, insa ce va face cu profesorii sau cu celelalte categorii profesionale

Necesitatea majorarii salariilor medicilor nu poate fi contestata, insa o decizie intempestiva de indexare cu 25% a lefurilor starneste si doleantele celorlalte categorii profesionale. De altfel, profesorii au reactionat imediat si au spus ca asteapta.

SURSE: Salariile angajatilor din Sanatate, majorate cu 10%

Ministerul Sanatatii ar fi decis, potrivit unor surse citate de digi24. ro, sa majoreze salariile angajatilor din domeniu cu 10%. Decizia, venita in urma unor discutii care au avut loc la Minister cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )