Libnet.ro
UNICEF

11:00

Surse: Sirianul gasit in portbagaj ar fi fost otravit inainte de a fi ucis

România Liberă România Liberă,
Surse: Sirianul gasit in portbagaj ar fi fost otravit inainte de a fi ucis

Anchetatorii au stabilit astazi ca sirianul gasit transat in portbagajul unei masini a murit otravit. inca nu se cunosc substantele folosite, dar surse apropiate de politie cred ca ar fi vorba de stricnina. Potrivit anchetatorilor, sotia victimei a declarat ca sotul ei era din decembrie stresat si abatut. continuă pe România Liberă

Sirianul gasit in portbagaj a fost otravit inainte de a fi ucis

Anchetatorii au stabilit astazi ca sirianul gasit transat in portbagajul unei masini a murit otravit. inca nu se cunosc substantele folosite, dar surse apropiate de politie cred ca ar fi vorba de stricnina. Potrivit anchetatorilor, sotia victimei a declarat ca sotul ei era din decembrie stresat si abatut.

Surse: Sirianul gasit in portbagajul unei masini din Capitala a fost otravit

Sirianul gasit mort si depozitat intr-un geamantan din portbagajul unei masini a fost cel mai probabil otravit, potrivit unor surse citate de B1 TV. Dezvaluiri socante ies la iveala in cazul barbatului de 53 de.

Kovesi, despre dosarul Elenei Udrea: A fost inregistrat inainte sa vin eu la conducerea DNA

Dosarul Elenei Udrea a fost inregistrat la Directia Nationala Anticoruptie cu doi ani inainte ca Laura Codruta Kovesi sa preia sefia acestei institutii. Dezvaluirea a fost facuta chiar de procurorul sef.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )