Libnet.ro
UNICEF

18:30

SURSE UDMR il sustine pe Victor Ponta pentru functia de premier in schimbul unor functii din esalonul doi in Guvern

Hotnews Hotnews,
SURSE UDMR il sustine pe Victor Ponta pentru functia de premier in schimbul unor functii din esalonul doi in Guvern

Potrivit surselor Hotnews. ro din interiorul USL, UDMR a promis sustinerea lui Victor Ponta pentru functia de premier in cadrul viitoarelor consultarii de la Cotroceni in schimbul unor functii in esalonul doi din Guvern. Este vorba de functii in institutiile afllate in subordinea Guvernului insa nu s-au stabilit care vor fi acelea. Discutiile au fost de principiu, nu s-a stabilit numarul si functiile, au explicat sursele citate. continuă pe Hotnews

SURSE UDMR il sustine pe Victor Ponta pentru functia de premier in schimbul unor functii din esalonul doi in Guvern/ Crin Antonescu si Dan Voiculescu nu accepta intrarea UDMR in viitorul Guvern

Potrivit surselor Hotnews. ro din interiorul USL, UDMR a promis sustinerea lui Victor Ponta pentru functia de premier in cadrul viitoarelor consultarii de la Cotroceni in schimbul unor functii in esalonul doi din Guvern. Este vorba de functii in institutiile afllate in subordinea Guvernului insa nu s-au stabilit care vor fi acelea. Discutiile au fost de principiu, nu s-a luat nicio decizie, nu s-a stabilit numarul si functiile, au explicat sursele citate.

VIDEO SURSE UDMR il sustine pe Victor Ponta pentru functia de premier in schimbul unor functii din esalonul doi in Guvern/ Crin Antonescu si Dan Voiculescu nu accepta intrarea UDMR in viitorul Guvern

Potrivit surselor Hotnews. ro din interiorul USL, UDMR a promis sustinerea lui Victor Ponta pentru functia de premier in cadrul viitoarelor consultarii de la Cotroceni in schimbul unor functii in esalonul doi din Guvern. Este vorba de functii in institutiile afllate in subordinea Guvernului insa nu s-au stabilit care vor fi acelea. Discutiile au fost de principiu, nu s-a luat nicio decizie, nu s-a stabilit numarul si functiile, au explicat sursele citate.

Kelemen Hunor: Singura varianta de premier este Victor Ponta

UDMR considera ca singura solutie pentru functia de prim-ministru este actualul premier Victor Ponta, a declarat, miercuri, presedintele Uniunii Democrate Maghiare din Romania, Kelemen Hunor, dupa o discutie cu.

Kelemen Hunor: Victor Ponta trebuie sa fie premier, indiferent daca vom fi sau nu la guvernare

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri, dupa discutiile dintre maghiari si USL de la Senat, ca indiferent daca partidul sau va fi sau nu la guvernare, Victor Ponta trebuie sa fie premier in noul.

Liviu Dragnea: Sunt sigur ca Basescu il va desemna pe Victor Ponta prim-ministru.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat, luni, convingerea ca presedintele Traian Basescu il va numi pe Victor Ponta in functia de viitor premier. Intrebat daca exista posbilitatea ca Mircea Geoana sa preia conducerea executivului, Liviu Dragnea a infirmat acest zvon. Nu pariati la bursa asta, ca o sa pierdeti. Sunt sigur ca Traian Basescu il va desemna pe Victor Ponta prim-ministru . ) Am din ce in ce mai mult convingerea ca, cel mai tarziu saptamana viitoare, se poate .

Ce ascunde oferta lui Victor Ponta catre UDMR

Negocierile dintre PSD si UDMR privind o eventuala cooptare la guvernare sau sustinere in Parlament au inceput inainte de alegerile din 9 decembrie si au ca scop in primul rand securizarea pozitiei PSD la guvernare in fata PNL, au declarat pentru HotNews. ro surse din Uniune. Discutiile au avut loc intre Victor Ponta si Kelemen Hunor. Asta ii tine in sah pe liberali, care vor fi limitati in a santaja PSD la guvernare, au precizat sursele citate. Declaratia lui Victor Ponta facuta imediat dupa anuntarea alegerilor i-a luat pe surprindere pe liberali, care au fost pusi evident in fata unui fapt implinit. Ce ar putea obtine insa UDMR?.

Kelemen Hunor: Din punctul meu de vedere singura varianta de premier este Victor Ponta.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, ca din punctul sau de vedere Victor Ponta este singura varianta viabila de premier care sa fie desemnat de seful statului, precizand ca opinia sa nu tine cont de situatia in care formatiunea maghiara va fi, la putere sau in opozitie, potrivit Mediafax. Din punctul meu de vedere, exista o singura varianta, indiferent daca vom intra la guvernare sau nu, cei care au castigat alegerile si bineinteles Victor Ponta. Asta nu are legatura cu .

Victor Ponta: Cineva din PSD a vorbit in numele lui Traian Basescu, in privinta nominalizarii premierului. Acesta va fi exclus din partid

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca nu are dovezi care sa indice ca presedintele Traian Basescu ar fi discutat cu cineva din randul social democratilor pentru a-i propune functia de premier.

Victor Ponta: USL nu are nevoie de UDMR, dar vreau sa fac orice pentru ca in Romania sa fie mai putin razboi/ Crin Antonescu: Eu sunt pro-occidental, nu accept sa discut despre orientarea MAE/ Daniel Constantin: Avem exporturi blocate de 5 ani spre Rusia

Prim-ministrul Victor Ponta, presedintele Senatului Crin Antonescu si Ministrul Agriculturii Daniel Constantin au discutat la Antena 3 despre situatia politica a Romaniei. Nu vreau sa fiu ca Traian Basescu care a insuflat ideea de separare: ardeleni contra olteni, medici contra pacienti, profesori contra elevi. Cred intr-o uniune a romanilor. Vreau sa dau un semnal ca USL nu este impotriva UDMR, a declarat premierul Victor Ponta. Crin Antonescu a completat: Aseara domnul Ponta nu a inventat o eventuala colaborare cu UDMR.

VIDEO Victor Ponta: USL va incepe discutiile cu UDMR pentru a forma o majoritate parlamentara/ In perioada urmatoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat duminica seara, de la Targu Jiu, ca a discutat cu presedintele UDMR Kelemen Hunor care l-a asigurat ca UDMR este dispusa sa colaboreze cu USL pentru a forma o majoritate parlamentara. Totodata, Ponta le-a cerut actorilor politici sa inteleaga ca Romania are nevoie de pace si reconstructie avertizand ca in perioada urmatoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri. Victor Ponta in mai 2012: Sigur UDMR va fi in OpozitieVictor Ponta in noiembrie 2011: Exista doua cai dupa 2012 - UDMR sa mearga in opozitie si PDL la DNA.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )