Libnet.ro
UNICEF

23:30

Kelemen Hunor: Singura varianta de premier este Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor: Singura varianta de premier este Victor Ponta

UDMR considera ca singura solutie pentru functia de prim-ministru este actualul premier Victor Ponta, a declarat, miercuri, presedintele Uniunii Democrate Maghiare din Romania, Kelemen Hunor, dupa o discutie cu. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor: Din punctul meu de vedere singura varianta de premier este Victor Ponta.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, ca din punctul sau de vedere Victor Ponta este singura varianta viabila de premier care sa fie desemnat de seful statului, precizand ca opinia sa nu tine cont de situatia in care formatiunea maghiara va fi, la putere sau in opozitie, potrivit Mediafax. Din punctul meu de vedere, exista o singura varianta, indiferent daca vom intra la guvernare sau nu, cei care au castigat alegerile si bineinteles Victor Ponta. Asta nu are legatura cu .

Antonescu: Singura propunere USL este Victor Ponta

In editia speciala din aceasta seara a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea ii care ca invitati pe cei trei lideri USL, care vin sa raspunda celor mai importante intrebari ale momentului si care sunt.

Titus Corlatean: Avem o asteptare legitima democratica, Traian Basescu sa incredinteze mandatul de premier lui Victor Ponta

Vicepresedintele PSD Titus Corlatean a declarat duminica seara, dupa inchiderea urnelor de vot si publicarea primelor exit-poll-uri, ca USL considera ca rezultatul alegerilor va fi confirmat de BEC, astfel ca.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Ponta: Am discutat cu Kelemen Hunor, de luni incepem ...

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca a discutat cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si de luni vor incepe discutiile pentru crearea unei majoritati constitutionale cu Uniunea, potrivit Mediafax. El a spus ca a discutat cu Kelemen la telefon, l-a felicitat pe acesta pentru rezultatul obtinut, precizand ca de luni vor incepe discutii cu Uniunea pentru formarea unei majoritati cu UDMR. Duminica seara, inainte de incheierea votului, presedintele Traian Basescu ii .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ponta: Am discutat cu Kelemen Hunor, de luni incepem ...

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca a discutat cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si de luni vor incepe discutiile pentru crearea unei majoritati constitutionale cu Uniunea, potrivit Mediafax. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri El a spus ca a discutat cu Kelemen la telefon, l-a felicitat pe acesta pentru rezultatul obtinut, precizand ca de luni vor incepe discutii cu Uniunea pentru formarea unei majoritati .

Liviu Dragnea: Sunt sigur ca Traian Basescu il va desemna pe Victor Ponta premier

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este convins ca presedintele Traian Basescu il va desemna premier pe Victor Ponta si nu crede ca seful statului va amana numirea acestuia: Sunt sigur ca domnul Traian Basescu il va desemna pe Victor Ponta prim-ministru. Am din ce in ce convingerea ca cel tarziu saptamana viitoare se poate face desemnarea, bineinteles dupa consultari, a declarat Dragnea marti, inaintea sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Kelemen Hunor: Victor Ponta trebuie sa fie premier, indiferent daca vom fi sau nu la guvernare

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri, dupa discutiile dintre maghiari si USL de la Senat, ca indiferent daca partidul sau va fi sau nu la guvernare, Victor Ponta trebuie sa fie premier in noul.

Ponta, intalnire cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, la Parlament

Premierul Victor Ponta urmeaza sa se intalneasca, miercuri, cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor. intalnirea va avea loc la Palatul Parlamentului, in contextul in care liderul PSD Victor Ponta a vorbit in.

USL si UDMR, discutii la Senat: Ponta, Zgonea si Kelemen Hunor, in biroul lui Antonescu

Liderii USL, Crin Antonescu, Victor Ponta si Daniel Constantin, s-au intalnit, miercuri, cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, in biroul presedintelui Senatului la discutii, informeaza Mediafax. La intalnire mai.

Ponta: Am discutat cu Kelemen Hunor, de luni incepem discutii pentru o majoritate constitutionala impreuna

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, dupa inchiderea urnelor, ca a discutat cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si de luni vor incepe discutiile pentru crearea unei majoritati.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3183 seconds )