Libnet.ro
UNICEF

18:00

USL si UDMR, discutii la Senat: Ponta, Zgonea si Kelemen Hunor, in biroul lui Antonescu

B1 B1,
USL si UDMR, discutii la Senat: Ponta, Zgonea si Kelemen Hunor, in biroul lui Antonescu

Liderii USL, Crin Antonescu, Victor Ponta si Daniel Constantin, s-au intalnit, miercuri, cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, in biroul presedintelui Senatului la discutii, informeaza Mediafax. La intalnire mai. continuă pe B1

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Ponta: Am discutat cu Kelemen Hunor, de luni incepem ...

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca a discutat cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si de luni vor incepe discutiile pentru crearea unei majoritati constitutionale cu Uniunea, potrivit Mediafax. El a spus ca a discutat cu Kelemen la telefon, l-a felicitat pe acesta pentru rezultatul obtinut, precizand ca de luni vor incepe discutii cu Uniunea pentru formarea unei majoritati cu UDMR. Duminica seara, inainte de incheierea votului, presedintele Traian Basescu ii .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ponta: Am discutat cu Kelemen Hunor, de luni incepem ...

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca a discutat cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si de luni vor incepe discutiile pentru crearea unei majoritati constitutionale cu Uniunea, potrivit Mediafax. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri El a spus ca a discutat cu Kelemen la telefon, l-a felicitat pe acesta pentru rezultatul obtinut, precizand ca de luni vor incepe discutii cu Uniunea pentru formarea unei majoritati .

Ponta: Am discutat cu Kelemen Hunor, de luni incepem discutii pentru o majoritate constitutionala impreuna

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, dupa inchiderea urnelor, ca a discutat cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si de luni vor incepe discutiile pentru crearea unei majoritati.

Kelemen Hunor: Victor Ponta trebuie sa fie premier, indiferent daca vom fi sau nu la guvernare

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri, dupa discutiile dintre maghiari si USL de la Senat, ca indiferent daca partidul sau va fi sau nu la guvernare, Victor Ponta trebuie sa fie premier in noul.

Kelemen Hunor: UDMR a intrat in Parlament si va demara discutii cu USL

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat dupa incheierea alegerilor parlamentare ca partidul pe care-l conduce a intrat, potrivit sondajelor, in Parlamentul Romaniei, insa a tinut sa precizeze ca.

Alianta USL-UDMR sau cum se CONTRAZICE Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a anuntat, duminica, ca a discutat cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si ca, de luni, USL va incepe discutiile pentru crearea unei majoritati constitutionale cu liderii maghiari. Am vorbit cu Kelemen Hunor. Mi-a confirmat ca, de maine luni - n. red. ), e dispus si vom incepe discutiile pentru a avea o majoritate constitutionala, o majoritate guvernamentala si parlamentara care sa permita modificari si reforme importante in anii care urmeaza. UDMR-ul accepta, doreste .

Kelemen Hunor: Luni sau marti vom decide daca vom intra la guvernare alaturi de USL

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri seara, dupa discutiile cu USL de la Senat privind o eventuala colaborare in viitorul guvern, ca o decizie in acest sens se va lua luni sau marti, dupa.

Kelemen Hunor: Vom fi prezenti in parlament si vom incepe discutiile cu USL, avem nevoie de stabilitate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat ca minoritatea maghiara va avea reprezentanti atat la Camera, cat si la Senat, si va incepe o discutie cu USL, in conditiile in care Romania are nevoie de stabilitate.

NEGOCIERI GUVERN PONTA II. Surse USL: UDMR va fi cooptata la GUVERNARE; ramane de stabilit ...

UDMR va fi cooptata la guvernare alaturi de USL, urmand a se stabili daca Uniunea va participa la nivel de ministru sau doar de secretari de stat, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse participante la prima discutie dintre liderii USL si UDMR desfasurata la Palatul Parlamentului. Conform surselor USL citate, nivelul participarii UDMR la guvernare urmeaza sa fie discutat. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, dupa intalnirea de la Palatul .

Ponta, intalnire cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, la Parlament

Premierul Victor Ponta urmeaza sa se intalneasca, miercuri, cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor. intalnirea va avea loc la Palatul Parlamentului, in contextul in care liderul PSD Victor Ponta a vorbit in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )