Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Victor Ciorbea ar putea demisiona din Senat pentru o functie in ASF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Victor Ciorbea ar putea demisiona din Senat pentru o functie in ASF

Fostul premier Victor Ciorbea ar putea renun and ta la calitatea de senator si de membru PNL pentru o func and tie de membru neexecutiv in Autoritatea pentru Supraveghere Financiara ASF), au declarat astazi pentru ziarul BURSA surse apropiate situatiei. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Victor Ciorbea va demisiona din Senat pentru o functie in cadrul ASF

Victor Ciorbea va renunta la functia de senator, urmand sa isi dea demisia din PNL pentru o functie de membru in cadrul Asociatiei pentru Supravegherea Financiara, potrivit unor surse citate de B1 TV. Surse din.

Surse: Victor Ciorbea ar putea demisiona din Senat pentru o func and tie in ASF

Fostul premier Victor Ciorbea ar putea renun and ta la calitatea de senator si de membru PNL pentru o func and tie de membru neexecutiv in Autoritatea pentru Supraveghere Financiara ASF), au declarat astazi pentru ziarul BURSA surse apropiate situatiei.

Maria Grapini a demisionat din Parlament pentru a candida la PE

Deputatul PC Maria Grapini si-a anuntat, luni, in plenul Camerei Deputatilor, demisia din Parlament, pentru a candida la alegerile europarlamentare. Grapini a spus ca isi depune demisia datorita participarii pe.

EBA nu mai candideaza din grija pentru PMP.

Elena Basescu a plecat din PDL pentru a se alatura Partidului Miscarea Populara, dar nu va mai candida pentru un nou mandat de eurodeputat. Anuntul a venit ieri in contextul in care PMP ii oferise fiicei presedintelui locul al doilea pe lista de candidati, loc eligibil. La cateva ore dupa ce si-a dat demisia din PDL, Elena Basescu a aparut in conferinta de presa, alaturi de presedintele PMP, Eugen Tomac, si de Elena Udrea, pentru a anunta ca nu candideaza in alegerile pentru Parlamentul .

Victor Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989/ Vladimir Putin este simbolul unor nostalgii de mare putere a Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO.

BERD ar putea imprumuta autoritatile locale pentru cofinantarea proiectelor UE

Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare BERD) ar putea asigura autoritatilor locale, cu proiecte finantate din fonduri UE, imprumuturi pentru cofinantare, fara sa mai fie nevoie ca acestea sa apeleze la banci comerciale, care acorda foarte greu.

Ponta: Curentul se scumpeste cu 2% din aprilie, pentru consumatori.

Victor Ponta: Economia trebuie sa continue intr-un trend pozitiv. Este extrem de important ca Romania sa-si pastreze competitivitatea. Exportul a continuat sa creasca si in 2014. In 2009, tot an electoral, deficitul bugetar a fost de 9,5%, iar Romania s-a imprumutat. Referitor la preturile la energie: Preturile la enegia electrica vor continua sa scada atat la consumatorii casnici cat si la cei industriali. Miercuri vom adopta cota de energie regenerabila subventionata. Taxa de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )