Libnet.ro
UNICEF

05:46

Suspiciunile la adresa lui Ponta clatina pozitia Romaniei in UE

Adevărul Adevărul,
Suspiciunile la adresa lui Ponta clatina pozitia Romaniei in UE

Parlamentarii romani au tinut sa dea o noua palma romanilor dupa ce au salvat guvernul Ponta la votul motiunii de cenzura, intr-un moment in care acesta se confrunta cu acuzatii de coruptie. Rezultatul, asteptat de altfel, pune in discutie statutul Romaniei in Uniunea Europeana, relateaza agentia rusa Sputnik News. continuă pe Adevărul

Sputnik: Suspiciunile la adresa lui Ponta ridica semne de intrebare privind statutul Romaniei in UE

Suspiciunile de coruptie care il vizeaza pe premierul Victor Ponta ridica semne de intrebare privind admiterea Romaniei in Uniunea Europeana, generand preocupari referitoare la sistemul politic al tarii, comenteaza agentia de presa rusa Sputnik.

Presa rusa: Suspiciunile la adresa lui Ponta ridica semne de intrebare privind statutul Romaniei in UE

Suspiciunile de coruptie care il vizeaza pe premierul Victor Ponta ridica semne de intrebare privind admiterea Romaniei in Uniunea Europeana, generand preocupari referitoare la sistemul politic al tarii,.

Geoana, declaratie acida la adresa lui Ponta: Este un INCAPACITAT

Mircea Geoana a scris, miercuri, pe pagina personala de Facebook, ca situatia creata in urma scandalului in care este implicat Ponta este nesustenabila. Mai mult, politicianul sustine ca din punct de vedere politic si operational, Ponta este incapacitat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )