Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sute de botosaneni au ramas fara apa la robinete. Acestia au fost debransati din cauza datoriilor acumulate

Adevărul Adevărul,
Sute de botosaneni au ramas fara apa la robinete. Acestia au fost debransati din cauza datoriilor acumulate

Firma care furnizeaza servicii de apa si canalizare in judetul Botosani a decis decuplarea de la retea a peste 30 de scari de bloc. Sute de familii au ramas fara apa din cauza datoriilor uriase acumulate la Nova Apaserv. continuă pe Adevărul

Locatarii ANL Lacu Dulce au datorii la intretinere de mii de lei. Din acest motiv, sute de familii au ramas fara apa calda la robinet

Datoriile uriase acumulate la intretinere de locatarii mai multor blocuri din cartierul ANL Lacu Dulce au determinat GDF Suez sa opreasca alimentarea termica a centralelor blocurilor respective. Au ramas astfel fara apa sute de familii, al caror disconfort este amplificat de temperaturile caniculare din aceasta perioada.

Vaslui: O persoana a fost ranita dupa ce un TIR a ramas fara frane si a intrat intr-un bar

Soferul unui TIR incarcat cu boltari a fost ranit grav, luni, dupa ce autotrenul a ramas fara frane si a intrat intr-un bar din municipiul Husi, relateaza Mediafax. Reprezentantii Politiei Judetene.

Accident grav la Vaslui. Un TIR a intrat intr-un bar dupa ce a ramas fara frane

Un barbat a fost grav ranit, luni, dupa ce TIR-ul pe care-l conducea a ramas fara frane si a intrat intr-un bar din minicipiul Husi. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, accidentul a avut loc pe o portiune de drum in panta de pe Calea Dobrina din municipiul Husi, dupa ce TIR-ul, incarcat cu boltari din BCA, a ramas fara frane intr-o curba, imediat dupa o trecere la nivel cu calea ferata.

Furtul prin metoda angajatul de la compania de apa, cunoscut si la Londra. Un veteran de 92 de ani a ramas fara medalii

Un veteran din al Doilea Razboi Mondial in varsta de 92 de ani a fost victima unui furt de ziua Debarcarii in Normandia. Un barbat care se prezentase drept angajat al companiei de apa sunat vineri la usa batranului si i-a cerut sa ii permita sa intre pentru a verifica presiunea apei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )