Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vaslui: O persoana a fost ranita dupa ce un TIR a ramas fara frane si a intrat intr-un bar

B1 B1,
Vaslui: O persoana a fost ranita dupa ce un TIR a ramas fara frane si a intrat intr-un bar

Soferul unui TIR incarcat cu boltari a fost ranit grav, luni, dupa ce autotrenul a ramas fara frane si a intrat intr-un bar din municipiul Husi, relateaza Mediafax. Reprezentantii Politiei Judetene. continuă pe B1

FOTO Un tir, ramas fara frane, a intrat intr-un bar aflat la intrarea in Husi

Un tir incarcat cu materiale de constructii, scapat de sub control, a intrat in aceasta dupa amiaza in plin intr-un bar aflat la intrarea in municipiul Husi. Conducatorul auto a declarat politistilor ca, in timp ce cobora spre oras, a simtit nu mai are control asupra franelor si a incercat sa gaseasca o zona de refugiu pentru a opri autocamionul, astfel incat sa evite o tragedie.

Accident grav la Vaslui. Un TIR a intrat intr-un bar dupa ce a ramas fara frane

Un barbat a fost grav ranit, luni, dupa ce TIR-ul pe care-l conducea a ramas fara frane si a intrat intr-un bar din minicipiul Husi. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, accidentul a avut loc pe o portiune de drum in panta de pe Calea Dobrina din municipiul Husi, dupa ce TIR-ul, incarcat cu boltari din BCA, a ramas fara frane intr-o curba, imediat dupa o trecere la nivel cu calea ferata.

FOTO Accident grav in judetul Iasi: un microbuz de transport persoane a ajuns in sant, o adolescenta a fost ranita

O tanara de 17 ani a fost ranita in zona fetei dupa ce a fost victima unui accident rutier ce a avut loc luni seara, pe raza localitatii iesene Podu Iloaiei.

Vaslui: Un sofer a fost arestat dupa ce a agresat doi politisti

Un sofer in varsta de 35 de ani, din comuna vasluiana Valea Grecului, a fost arestat, vineri, sub acuzatia de ultraj, dupa ce a lovit cu cheile in fata un politist si a aruncat cu pietre de pe drum spre altul, in momentul in care era legitimat de catre agentii de la Politia Rutiera, informeaza Mediafax.

Vaslui: Un sofer a fost arestat dupa ce a lovit cu cheile un politist si a aruncat cu pietre spre un altul

Un sofer din comuna vasluiana Valea Grecului a fost arestat, vineri, dupa ce a lovit cu cheile in fata un politist si, cu alta ocazie, a aruncat cu pietre de pe drum spre un altul. Barbatul de 35 de ani a fost.

Furtul prin metoda angajatul de la compania de apa, cunoscut si la Londra. Un veteran de 92 de ani a ramas fara medalii

Un veteran din al Doilea Razboi Mondial in varsta de 92 de ani a fost victima unui furt de ziua Debarcarii in Normandia. Un barbat care se prezentase drept angajat al companiei de apa sunat vineri la usa batranului si i-a cerut sa ii permita sa intre pentru a verifica presiunea apei.

Podul Artelor din Paris a fost evacuat dupa ce un grilaj s-a prabusit sub greutatea lacatelor iubirii

O parte din grilajul de pe Podul Artelor din Paris Pont des Arts sau Passerelle des Arts), pe care se afla cateva mii de lacate ale iubirii agatate de turisti, s-a prabusit duminica dupa-amiaza,.

Buzau: Sase persoane au fost ranite dupa ce o autoutilitara s-a ciocnit cu un autoturism

Sase persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, in urma unui accident produs in judetul Buzau, O autoutilitara a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autoturism, pe drumul judetean 220, in locali.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )