Libnet.ro
UNICEF

07:00

SUTIENUL CU SFARCURI, cea mai ciudata contributie la istoria lenjeriei intime

Antena3 Antena3,
SUTIENUL CU SFARCURI, cea mai ciudata contributie la istoria lenjeriei intime

Anii 1970 au fost plini de multe elemente vestimente care in ziua de astazi nu mai au logica. Amintim de barbatii care purtau platforme si poliesterul, care era acceptat in general cam pe orice articol. continuă pe Antena3

Microsoft ataca iPad Mini, in cea mai noua campanie anti-Apple [VIDEO]

Nu este prima campanie anti-Apple si cu siguranta nici ultima, sunt curios insa cat de mult castiga Microsoft din astfel de reclame. E adevarat, acesta este trendul pietei, iar concurenta acerba din domeniul IT genereaza tot mai multe campanii agresive. Sunt totusi curios cat de benefice sunt astfel de metode pentru vanzarile de tablete ale unui gigant precum Microsoft. Cea mai recenta reclama din acest serial pune fata in fata un iPad mini si o tableta Acer Iconia W3. Aceasta [].

Economia se sprijina din nou pe agricultura: cea mai buna productie de grau si secara din ultimii 8 ani

Productia de grau si secara din acest an totalizeaza 7,3 milioane de tone, fiind cea mai buna din ultimii opt ani, arata datele Ministerului Agriculturii.

S-au scumpit lactatele. Cea mai mare companie a ridicat preturile cu 3%

Cel mai mare producator de produse din lapte din Republica Moldova, compania JLC a majorat costul majoritatii produselor sale.

Seful Fed Dallas: Franta este cea mai mare ingrijorare in Europa

Presedintele Rezervei Federale Fed) din Dallas, Richard Fisher, este mai ingrijorat in privinta economiei Frantei, a doua ca marime din zona euro, decat de periferia uniunii monetare, transmite CNBC.

Caru' cu Vedete: Cea mai provocatoare aparitie de pe litoral! Blonda asta a eclipsat toate femeile de pe plaja cu fundul ei bombat; Un cantaret din Romania, gol-pusca pe plaja! Fetele au ramas socate; El este iubitul secret al Monicai Gabor!

Imaginile pe care Cristina Rus le-ar vrea uitate. De cand s-a casatorit si mai ales de cand a devenit mamica, frumoasa Cristina Rus a renuntat. O asistenta TV de la noi a ajuns piele si os! Uite cum arata in costum de baie. E frumoasa, admirata de multi barbati si e asistenta la o emisiune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )