Libnet.ro
UNICEF

18:00

Suveranul Pontif, popularitate in crestere pe Twitter: Papa Francisc are in prezent 15 milioane de admiratori

B1 B1,
Suveranul Pontif, popularitate in crestere pe Twitter: Papa Francisc are in prezent 15 milioane de admiratori

Papa Francisc are o popularitate in crestere pe Twiter, admiratorii sai depasind luni pragul de 15 milioane, scrie AFP. Printre cei peste 15 milioane de followeri ai contului oficial al papei Francisc. continuă pe B1

Papa Francisc a beatificat 124 de martiri coreeni la Seul

Papa Francisc a beatificat sambata, la Seul, 124 de catolici sud-coreeni, in prezenta a sute de mii de credinciosi. Papa le-a vorbit despre sensul sacrificiului intr-o lume destramata intre abundenta.

Papa Francisc aduce in randul sfintilor catolici 124 de martiri sud-coreeni

Papa Francisc a condus o slujba in aer liber pentru beatificarea a 124 de sud-coreeni care au fost printre primii convertiti la catolicism din Coreea de Sud. Ceremonia a avut loc sambata la Seul, Papa aducand un omagiu coreenilor care au murit pentru credinta lor in secolele XVIII si XIX.

Papa Francisc a beatificat 124 de martiri catolici sud-coreeni

Papa Francisc a beatificat 124 de martiri catolici sud-coreeani, in piata centrala din Seul, in timpul unei vizite in Asia, relateaza BBCNews. Ceremonia a avut loc in cea de-a treia zi a vizitei Suveranului.

Papa Francisc si-a incheiat vizita in Coreea de Sud printr-un apel la unitate

Papa Francisc si-a incheiat, luni, turneul in Coreea de Sud, primul sejur papal in Asia din ultimii 15 ani, printr-un apel la unitate adresat coreenilor divizati de sase decenii, informeaza AFP, citata de.

Papa Francisc a beatificat 124 de catolici sud-coreeni

Papa Francisc a beatificat sambata, la Seul, 124 de catolici sud-coreeni, in prezenta a sute de mii de credinciosi, carora le-a vorbit despre sensul sacrificiului intr-o lume destramata intre abundenta.

Papa Francisc denunta cancerul disperarii in societatile prospere, facand aluzie la sinucidere

Papa Francisc a denuntat, vineri, la Daejeon, in centrul Coreei de Sud, cancerul disperarii in societatile care par opulente, facand aluzie indirect la sinuciderea tinerilor, un flagel in tara, scrie.

Papa Francisc, apel la unitate: Toti coreenii sunt frati si surori. Iertarea este usa care conduce catre reconciliere

Primul Papa care a mers in Asia de la vizita lui Ioan Paul al II-lea in India in 1999, Francisc a intins mana Chinei, cu care Vaticanul nu intretine relatii diplomatice din 1951, facandu-se avocatul unui dialog fratern. Crestinii nu vin in calitate de cuceritori pe un continent care se prezinta drept un mozaic de religii si culturi, a asigurat el.

Coreea de Nord lanseaza trei rachete cu raza scurta in timp ce Papa Francisc viziteaza Coreea de Sud

Coreea de Nord a lansat joi trei rachete cu raza scurta de pe coasta de est, la scurt timp inainte de vizita Papei Francisc in Seul, a anuntat Ministerul de aparare al Coreei de Sud. Rachetele au fost trase din mai multe lansatoare in orasul port nord-coreean Wonsan si au parcurs 220 de kilometri inainte de a ateriza in apele de est ale peninsulei coreene, potrivit unui oficial al Ministerului de Aparare, relateaza Reuters.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )