Libnet.ro
UNICEF

15:00

SwiftKey a devenit gratuit, si castiga astfel cu peste 50% mai multi utilizatori

Playtech Playtech,
SwiftKey a devenit gratuit, si castiga astfel cu peste 50% mai multi utilizatori

Un lucru foarte apreciat la platforma Android este faptul ca iti permite sa schimbi tastatura standard cu o alternativa mai comoda, in cazul de fata, SwiftKey. Unii utilizatori fac acest lucru, isi schimba tastatura standard de pe smartphone-ul lor cu o alternativa din Google Play, pentru o customizare vizuala sau si functionala. SwiftKey este probabil una dintre cele mai folosite alternative, iar acum o luna, dezvoltatorii acesteia au anuntat ca SwiftKey va deveni gratuita pentru toti utilizatorii. Avand in vedere []. continuă pe Playtech

POTOP in Arad: Peste 50 de copaci au fost rupti in timpul furtunii, sapte cazand pe masini

Peste 50 de copaci au fost rupti de vant in municipiul Arad, in timpul furtunii de miercuri dupa-amiaza, sapte dintre arbori cazand peste masini, iar unul peste un loc de joaca unde nu erau copii, fara sa.

Centrul de outsourcing al Societe Generale in Romania, afaceri in crestere cu peste 50%

Societe Generale European Business Services SG EBS), centrul de externalizare deschis de grupul francez in Romania pentru deservirea sucursalelor din Europa, si-a crescut anul trecut afacerile si profitul cu peste 50%, la 31,3 milioane.

Complexul rezidential Ibiza Sol, vanzari de 2,5 mil.euro in sase luni: peste 50% din locuinte sunt inca nevandute

Peste jumatate din cele 304 de locuinte ale complexului rezidential Ibiza Sol, din Nordul Bucurestiului, aflat in insolventa, sunt nevandute, in primele sase luni fiind vandute 21 de unitati, in valoare de circa 2,5 milioane de euro.

Investitie de peste 50 mil. euro la Cluj: Emerson a inaugurat o noua platforma de productie si servicii

Compania americana Emerson a inaugurat, marti, la Cluj-Napoca, o noua platforma de productie si servicii de inginerie in urma unei investitii de 55 de milioane de euro, in care vor lucra peste 700 de persoane, transmite Mediafax .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )