Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sylvia vrea pedeapsa dureroasa pentru violatorii tinerei din Vaslui

ADPM ADPM,
Sylvia vrea pedeapsa dureroasa pentru violatorii tinerei din Vaslui

Sylvia se arata revoltata de decizia judecatorilor de a-i achita pe cei sapte care au violat-o pe tanara din Vaslui. Artista spune ca o doare sufletul vazand in ce situatie s-a ajuns si ca si-ar dori sa ii vada pe agresori biciuiti in piata publica. continuă pe ADPM

REVISTA PRESEI. Romanii cer pedepse exemplare, inclusiv castrarea chimica, pentru violatorii din Vaslui

Din ziarele de luni, aflam ca au fost stranse mii de semnaturi pentru pedepsirea violatorilor din Vaslui, care sunt paradoxurile generate de Noul Cod Fiscal, ca Grecia a acceptat, la Bruxelles, un plan propus de creditori pentru a nu iesi din zona euro, dar si de ce Iohannis a respins promulgarea Noului Cod Fiscal.

Vocea PSD, Gabriela Firea, vrea castrarea chimica pentru violatori

Senatorul Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD, a spus, luni, ca partidul pe care il reprezinta cere ca autoritatile sa ia masuri in cazul fetei din Vaslui violate de sapte tineri, ea aducand in.

George Maior vrea ridicarea vizelor pentru romani in SUA: Eu nu cred ca e un parteneriat complet fara rezolvarea acestor chestiuni (VIDEO)

La inceputul lui septembrie, George Maior va pleca in SUA ca ambasador al Romaniei. Si-a stabilit ca principal obiectiv ridicarea vizelor pentru romani. Maior a subliniat ca toate temele Parteneriatului strategic.

OMV Petrom investeste 42 de milioane de euro pentru redezvoltarea zacamantului din judetul Galati

OMV Petrom deruleaza un proiect de investitii de circa 42 milioane euro pentru redezvoltarea zacamantului de titei Independenta, scrie Agerpres. Proiectul a inceput in 2012 si urmeaza sa se finalizeze.

Merkel: Acordul pentru Grecia este dur pentru toate tarile din zona euro

Acordul la care s-a ajuns cu greu luni pentru a oferi Greciei un nou sprijin financiar in schimbul reformelor este dur atat pentru populatia elena, cat si pentru celelalte tari din zona euro, a declarat vineri cancelarul german Angela Merkel.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )