Libnet.ro
UNICEF

09:30

SYMMETRICA, afaceri de aproape 10 milioane de euro in primul semestru

România Liberă România Liberă,
SYMMETRICA, afaceri de aproape 10 milioane de euro in primul semestru

Symmetrica a raportat, in prima jumatate a acestui an, afaceri de 44,4 milioane de lei cca. 9,7 milioane de euro), in crestere comparativ cu perioada similara din 2015. Si in ceea ce priveste volumele de produse livrate in aceasta perioada, s-a putut observa o crestere comparativ cu primul semestru al anului trecut. Astfel, compania a realizat in aceasta perioada livrari de pavele si borduri vibropresate care insumeaza aproximativ 1,5 milioane de metri de produse. Principalele probleme intampinate in prima jumatate din an pe piata de pavele si borduri au fost cele legate de termenele de incasare a lucrarilor cu fonduri bugetare si scaderea numarului de proiecte de infrastructura scoase la licitatie. De asemenea, o alta problema ce persista este cea a lipsei de forta de munca calificata, mai ales pe segmentul de montaj. continuă pe România Liberă

Symmetrica, afaceri de aproape 10 milioane de euro in primul semestru

Producatorul sucevean de pavele si borduri Symmetrica a raportat, in prima jumatate a acestui an, afaceri de 44,4 milioane de lei aproximativ 9,7 milioane de euro), in crestere comparativ cu perioada similara din 2015, potrivit unui comunicat al companiei trimis redactiei.

Venituri de aproape 2 miliarde euro pentru UEFA

Campionatul European de fotbal 2016 a generat venituri de 1,93 miliarde de euro si costuri de 1,1 miliarde euro, cu un beneficiu de 830 milioane, a anuntat instanta organizatoare a competitiei in cadrul unei conferinte de presa, conform Agerpres.

Statul a incasat peste 20,4 milioane euro din certificatele de emisii de gaze cu efect de sera

Statul a incasat peste 20,4 milioane de euro, in iunie, in urma comercializarii pe platforma de licitatie comuna a Uniunii Europene UE) a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera aferente instalatiilor stationare.

Tranzactiile cu actiuni au crescut cu 4,4% pe segmentul principal al BVB

Tranzactiile cu actiuni efectuate pe segmentul principal al Bursei de Valori Bucuresti BVB) au crescut in primul semestru din acest an comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent cu 4,44%, la circa 943,8 milioane euro, potrivit unor surse din presa.

Vanzari in crestere cu aproape 60% pentru Mazda in Romania

Mazda a inregistrat in Romania o crestere a vanzarilor de 58% in primul semestru din 2016, ajungand la un total de 720 de unitati, iar cota de piata a ajuns pe plan local la 2,5%, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Peste 569 de milioane de euro ar putea fi accesati de Zona Metropolitana din Brasov

La o sedinta a reprezentantilor ADR Centru la Brasov, la care au participat reoprezentantii administratiilor locale din Zona Metropolitana, s-a anuntat ca acestea ar putea accesa, in exercitiul financiar 2014 -2020 + inca 3 ani de implementare) suma de 569. 953 de euro, prin Planul Operational Regional.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )