Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tabara de romi, atacata in Franta. Una din victime este in stare grava

Adevărul Adevărul,
Tabara de romi, atacata in Franta. Una din victime este in stare grava

Doi romi au fost raniti in noaptea de vineri spre sambata in urma atacului unei tabere de romi din Saint-Denis a unui grup de aproximativ 15 persoane. Una din victime este in stare grava, dupa ce a suferit rani la cap, informeaza publicatia Le Figaro. continuă pe Adevărul

Tabara de romi, atacata in Franta. Una dintre victime este in stare grava

Doi romi au fost raniti in noaptea de vineri spre sambata in urma atacului unei tabere de romi din Saint-Denis realizata de un grup de aproximativ 15 persoane. Una din victime este in stare grava, dupa ce a suferit rani la cap, informeaza publicatia Le Figaro.

NICIODATA nu va mai fi difuzata la TV o astfel de emisiune! E una din cele mai controversate din lume

Din dorinta unei audiente numeroase, producatorii emisiunilor de televiziune vin cu idei cel putin ciudate. in Olanda, spre exemplu, s-a difuzat o emisiune numita: The Big Donor Show, in care se prezenta in.

Majoritatea bulgarilor considera ca situatia de la ei din tara este intolerabila

Bulgarii considera, in proportie de 72%, ca situatia din tara lor este intolerabila, potrivit unui sondaj al institutului Open Society, arata Antena3. ro.

Majoritatea bulgarilor considera ca situatia de la ei din tara este intolerabila

Bulgarii, care protesteaza de la inceputul anului fata de saracie si coruptie, califica in proportie de 72 la suta drept intolerabila situatia din tara lor, potrivit unui sondaj al institutului Open Soci.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 1,418 seconds )