Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tacerea asurzitoare a lui Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Tacerea asurzitoare a lui Traian Basescu

Socul acestor zile vine de la Traian Basescu, nu de la Elena Udrea. Tacerea lui este absolut asurzitoare, grosolana. Elena Udrea nu ar fi existat niciodata ca om politic, daca nu ar fi fost ambitia lui Traian Basescu de a o impune cu forta impotriva tuturor evidentelor. Ca si-a dorit si Elena Udrea, e limpede. Dar putea sa isi doreasca mult si bine, daca nu dorea domnul Presedinte. continuă pe Adevărul

Subiectiv: De ce tace Traian Basescu, dupa scandalul declansat de Elena Udrea

Analistul economic Ilie Serbanescu a comentat, in editia de marti a emisiunii Subiectiv, tacerea fostului presedinte Traian Basescu vizavi de scandalul declansat de Elena Udrea si atacurile acesteia la adresa.

Ce o intreba Elena Udrea pe Adriana Saftoiu la inceputului mandatelor lui Traian Basescu: E adevarat ca nu e recunoscator nimanui?

Fosta purtatoare de cuvant a lui Traian Basescu Adriana Saftoiu povesteste, intr-un editorial publicat in Adevarul, ca Elena Udrea a intrebat-o, in urma cu zece ani, daca este adevarat ca Traian Basescu nu e recunoscator nimanui.

Analiza: Presedintia lui Traian Basescu, peste 5.000 de procurori si judecatori numiti si schimbati in 10 ani

Am gasit pe Internet o analiza foarte interesanta, preluata de pe site-ul infopolitic. ro si realizata de Fundatia Multimedia, in care este detaliat modul in care fostul presedinte Traian Basescu a emis decretele din Justitie. Se pare ca Traian Basescu a emis peste 5000 de decrete de schimbari de procurori si judecatori, cu o medie de circa 44 de decrete pe luna!.

Prima reactie a lui Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI: Din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei

Prima reactie a fostului presedinte Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI a venit luni seara, la solicitarea ziarului Libertatea, insa fostul sef al statului a refuzat sa se implice in acest caz si sa faca vreun comentariu: Asa cum stiti, din 21. 2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei, a aratat Traian Basescu intr-un email trimis la solicitarea ziarului Libertatea.

Sebastian Ghita catre sefii SRI: Daca faceti cu mine cum ati facut cu Traian Basescu, va impusc

Elena Udrea a continuat seria dezvaluirilor cu faptul ca Sebastian Ghita i-ar fi amenintat pe sefii SRI ca ii impusca daca indraznesc sa ii aresteze fratele, asa cum au procedat cu Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu.

Traian Basescu a emis peste 5.000 de decrete de schimbari de procurori si judecatori in 10 ani de mandat

Potrivit fundatiei Multimedia, a realizat un studiu, fostul presedinte Traian Basescu a emis peste 5000 de decrete de schimbari de procurori si judecatori in cei zece ani de mandat, cu o medie de aproximativ 44 de.

Fostul consilier al lui Traian Basescu, Iulian Fota, despre afirmatiile Elenei Udrea: Unele sunt barfe. E exagerat sa te consideri un canal de informatii pentru presedinte

Fostul consilier prezidential pe probleme de securitate al lui Traian Basescu, Iulian Fota, a vorbit, in cadrul unui interviu acordat QMagazine, despre afirmatiile lansate de Elena Udrea in spatiul public in.

Cand se reintoarce Traian Basescu in politica

Ruxandra Dragomir, presedintele Organizatiei de Femei a Partidului Miscarea Populara, a declarat, la o emisiune de la Realitatea Tv, ca fostul presedinte Traian Basescu se va inscrie in PMP alaturi de alte persoane.

Traian Basescu, pensionarul-nejucator

In deceniul petrecut la Cotroceni, fostul presedinte Traian Basescu a impus in comportamnetul public ideea de presedinte jucator. A fost, in fapt, poate cea mai buna definitie a mandatului sau. Ca a jucat bine sau nu este o chestiune care va naste in permanenta dispute, inclusiv peste 50 ani, cand perioada 2004 - 2014 poate ajunge obiect de studiu al manualelor de istorie.

Ruxandra Dragomir: Traian Basescu va veni in PMP

Presedinta Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, a declarat, miercuri, ca fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va inscrie in PMP impreuna cu alte persoane. Pentru toti cei care ne.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2279 seconds )