Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tactica folosita de DNA pentru saltarea lui Nicusor Constantinescu. Unul dintre ofiterii sub acoperire i-a strans mana si l-a pupat urandu-i La multi ani!

Adevărul Adevărul,
Tactica folosita de DNA pentru saltarea lui Nicusor Constantinescu. Unul dintre ofiterii sub acoperire i-a strans mana si l-a pupat urandu-i La multi ani!

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, a relatat in seara de miercuri, 15 ianuarie, la Neptun TV, filmul ridicarii sale de catre anchetatorii DNA. continuă pe Adevărul

ULTIMA ORA Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, ridicat de DNA

Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, a fost ridicat miercuri de procurorii DNA, anunta B1 Tv. Nicusor Constantinescu PSD) este acuzat de abuz in serviciu. Nicusor Constantinescu a fost ridicat de procurorii anticoruptie, miercuri, din fata sediului CJ, si dus la audieri la DNA, pe numele sau existand mandat de aducere, iar surse judiciare afirma ca acesta a opus rezistenta in fata anchetatorilor, potrivit Mediafax.

Nicusor Constantinescu cere vehement Parlamentului desfiintarea DNA

Printr-un comunicat de presa remis in seara de miercuri, 15 ianuarie, Consiliul Judetean Constanta relateaza procedura prin care a fost realizata citarea la DNA a presedintelui CJC Nicusor Constantinescu.

VIDEO Nicusor Constantinescu, ridicat de DNA. Presedintele CJ Constanta este urmarit penal pentru 6 infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice. Prejudiciu: peste 5 milioane euro

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost ridicat miercuri de procurorii anticoruptie din fata sediului CJ si dus la audieri la DNA, pe numele sau existand mandat de aducere. Surse judiciare afirma ca acesta a opus rezistenta in fata anchetatorilor, anunta la scurt timp Mediafax. Imaginile video care au surprins momentul retinerii baronului PSD de Constanta au confirmat, ulterior, acest lucru. DNA anunta ca a inceput urmarirea penala a lui Nicusor Constantinescu pentru 6 infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave. Presedintele CJ Constanta este acuzat ca a dispus efectuarea unor plati nelegale in valoare totala de peste 5 milioane de euro. Baronul PSD de Constanta a parasit sediul DNA dupa ce a fost audiat, insa are interdictie de a parasi tara timp de 30 de zile.

Cine este Nicusor Constantinescu, baronul PSD de Constanta acuzat de abuz in serviciu. Ce spunea in octombrie 2013 despre DNA: Eu pe aia de la DNA i-as da pe toti afara maine, pentru ca fac politie politica in loc sa faca anchete profesioniste

Presedintele CJ Constanta Nicusor Constantinescu, ridicat miercuri de procurorii DNA, se afla la al treilea mandat consecutiv in fruntea judetului. Este absolvent al Institutului de Marina din Constanta. A intrat in politica dupa ce a activat in domeniul presei, in anii '90 fiind coleg si asociat cu fratii Mazare intr-un trust de presa din Constanta. Este unul dintre cei mai puternici baroni locali ai PSD, fiind pana anul trecut si presedintele Asociatiei Consiliilor Judetene. Dupa cateva iesiri critice la adresa premierului Victor Ponta pe teme legate de bani, Constantinescu a pierdut sefia Asociatiei in favoarea altui baron PSD, Marian Oprisan Vrancea). Presa a speculat atunci ca Nicusor Constantinescu a iesit din gratiile premierului Ponta.

Seful CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, ridicat de DNA.

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost ridicat, miercuri, de procurorii DNA din Constanta si dus la audieri unde i s-au adus la cunostinta invinuirile pentru cel putin sase plati ce ar fi fost facute pentru lucrari neefectuate sau supraevaluate, au declarat surse judiciare pentru Romania Libera. Prejudiciile ar fi de sute de mii de euro. Constantinescu a fost dus cu mandat la sediul DNA, acuzatiile principale fiind abuz in serviciu. Surse judiciare .

Cine este Nicusor Constantinescu. Ce spunea in octombrie 2013, baronul PSD de Constanta despre DNA: Eu pe aia de la DNA i-as da pe toti afara maine, pentru ca fac politie politica in loc sa faca anchete profesioniste

Presedintele CJ Constanta Nicusor Constantinescu, ridicat miercuri de procurorii DNA, se afla la al treilea mandat consecutiv in fruntea judetului. Este absolvent al Institutului de Marina din Constanta. A intrat in politica dupa ce a activat in domeniul presei, in anii '90 fiind coleg si asociat cu fratii Mazare intr-un trust de presa din Constanta.

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, ridicat de DNA

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat de procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie Constanta. --- * Update 15:20 Constantinescu: Am fost imbrancit Este un abuz. Am fost imbrancit, a declarat presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, la plecarea de la sediul DNA, unde a stat aproximativ o ora si jumatate. El a primit interdictia de a parasi tara.

Opinie despre ridicarea lui Nicusor Constantinescu de DNA: Este semn ca institutiile statului functioneaz'

Politicienii din Opozitie au reactionat fata de ridicarea de catre anchetatorii DNA, de la sediul Consiliului Judetean Constanta, a presedintelui CJC Nicusor Constantinescu.

VIDEO Imagini cu Nicusor Constantinescu ridicat de procurorii DNA, cu imbranceli si injuraturi: Imi rupi mana, bai omule, bai! Ia mana, te rog, ca imi chem avocatii!

Imbranceli si injuraturi, miercuri, la ridicarea lui Nicusor Constantinescu de catre procurorii anticoruptie chiar din fata sediului Consiliului Judetean Constanta. Baronul PSD de Constanta a refuzat minute la rand sa urce in masina procurorilor, spunandu-le acestora: Vrem si noi sa vedem un temei legal si adresandu-i-se unui procuror cu Imi rupi mana, bai omule, bai! . ) Ia mana, te rog, ca imi chem avocatii. Vezi in articol un clip video cu imagini de la ridicarea lui Nicusor Constantinescu de catre procurorii anticoruptie, realizat de Ziua de Constanta. Atentie! Clipul video contine limbaj licentios.

UPDATE Nicusor Constantinescu, la iesirea de la DNA: Am fost tratat ca un animal. DNA este o politie politica

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a iesit din sediul DNA in jurul orei 15. 00, declarand ca este vorba de o actiune politica si acuzand ca a fost tratat ca un animal, scrie Ziua de Constanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )