Libnet.ro
UNICEF

06:00

Talharul de la Orizont, capturat. Barbatul a fost prins in timp ce pandea o alta victima

Adevărul Adevărul,
Talharul de la Orizont, capturat. Barbatul a fost prins in timp ce pandea o alta victima

Un barbat care a talharit o femeie, duminica seara, a fost urmarit de ghinion. Infractorul a fost capturat de politisti, la scurt timp de la comiterea faptei. Oamenii legii l-au gasit pe barbat ascuns intr-o scara de bloc, pandind o viitoare victima. continuă pe Adevărul

Talharul de la Orizont, capturat. Barbatul a fost prins in timp ce pandea o noua victima

Un barbat care a talharit o femeie, duminica seara, a fost urmarit de ghinion. Infractorul a fost capturat de politisti, la scurt timp de la comiterea faptei. Oamenii legii l-au gasit pe barbat ascuns intr-o scara de bloc, pandind o viitoare victima.

Un primar galatean a fost prins in timp ce era la braconaj

Primarul din comuna galateana Fundeni, Manuel Lupu, a fost prins de politisti in timp ce era la braconaj impreuna cu alte doua persoane, pe Fondul de vanatoare Namoloasa. Cei trei au incercat sa fuga,.

Un primar galatean a fost prins la braconaj

Manuel Lupu, primarul comunei Fundeni, din judetul Galati, a fost prins, azi-noapte, de politisti, in timp ce vana ilegal in zona Namoloasa, transmit surse din presa.

Un fost judecator a fost prins cand lua spaga un cavou intr-un cimitir din Ploiesti

Spaga merge mana in mana cu cele sfinte. Asa pare sa fi gandit si un fost judecator de la Curtea de Apel Ploiesti, actual avocat. Barbatul a fost prins cand lua spaga un cavou intr-un cimitir din.

A fost prins cu bagajele pline cu tigari de contrabanda, pe Aeroportul Chisinau

Asupra tanarului de 32 de ani au fost gasite 27. 000 de tigarete cu care vroia sa ajunga in Lisabona, unde le-ar fi putut vinde cu 3. 645 de euro.

in tara in care traficul de droguri se pedepseste cu MOARTEA, un roman a fost prins cu 3 kg de cocaina asupra lui. isi asteapta acum sentinta

Un roman a fost arestat, pentru detinere de droguri, in Malaezia, tara unde traficul de stupefiante se pedepseste cu moartea. Romanul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a fost retinut pe aeroportul din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )