Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar de 17 ani, ELECTROCUTAT intr-un parc din Vaslui. Cum s-a produs tragedia

România Liberă România Liberă,
Un tanar de 17 ani, ELECTROCUTAT intr-un parc din Vaslui. Cum s-a produs tragedia

Un adolescent de 17 ani, din localitatea vranceana Campineanca, a murit electrocutat, miercuri noapte, intr-un parc din Focsani. continuă pe România Liberă

Un tanar a murit electrocutat intr-un parc, dupa ce si-a facut nevoile intr-o cladire dezafectata

Un adolescent de 17 ani din localitatea vranceana Campineanca a murit electrocutat, miercuri noapte, intr-un parc din Focsani, dupa ce ar fi mers sa-si faca nevoile in zona unei cladiri dezafectate, scrie.

Focsani: Un baiat a murit electrocutat intr-un parc

Un adolescent de 17 ani din localitatea vranceana Campineanca a murit electrocutat, miercuri noapte, intr-un parc din Focsani. Potrivit Mediafax, baiatul ar fi mers sa-si faca nevoile in zona unei cladiri.

Un clovn a fost amendat cu 300 de lei pentru ca facea galagie intr-un parc din Suceava

Un clovn din Suceava a fost amendat pentru ca ar fi perturbat linistea publica. Parintii copiilor pe care Clovnul Bobo i-a distrat sunt foarte indignati de actiunea Politiei Locale, ajungand sa le ceara reprezentantilor Primariei Suceava sa-i desfaca contractul de munca politistului local care a dat amenda.

intr-o comuna din Insula Mare a Brailei se construieste o pacare cu 110 euro/mp, desi exista doar drumuri de pamant

In localitatea Marasu din Insula Mare a Barilei se va construi o parcare ce va costa 110 euro/mp, desi accesul cu masina pana acolo este foarte dificil, iar in localitate exista doar drumuri pietruite.

Explozii de hidrogen intr-o uzina din sud-vestul Japoniei

Numeroase explozii de hidrogen s-au produs marti dimineata intr-o uzina din sud-vestul Japoniei. Potrivit serviciilor de pompieri, exploziile nu ar fi provocat victime, potrivit Agerpres Deflagratiile succesive.

Alerta falsa cu bomba la Resita: O persoana a sunat la 112 si a anuntat ca intr-un parc se afla o geanta-diplomat abandonata

Falsa amenintare cu bomba la Resita. Luni, in jurul orei 19, o persoana a sunat la 112 si le-a spus dispecerilor ca langa usa unei toalete publice din Parcul Siderurgistului este o geanta-diplomat.

INCENDIU intr-o inchisoare din Venezuela: Cel putin 17 persoane au MURIT

Cel putin 17 persoane au murit si alte 11 au fost ranite, in urma unui incendiu izbucnit, luni, in una din inchisorile din statul Carabobo, in nordul Venezuelei.

SUA: O tanara si-a uitat copilul intr-un carucior din parcarea unui supermarket. Mai multe mame din intreaga lume au creat grupul de sustinere I stand with Cherish

O femeie de 27 de ani din SUA si-a uitat bebelusul de doua luni intr-un carucior de cumparaturi in parcarea unui supermarket si si-a amintit de el dupa abia 40 de minute. Cu toate ca femeia a fost acuzat.

Ungaria: Imigrant afgan, diagnosticat cu malarie si tratat intr-un spital din Budapesta

In Ungaria a fost depistat un caz de malaria la un imigrant afgan care a patruns in tara, miercuri seara, prin punctul de frontiera cu Serbia de la Roszke. Potrivit agentiei de presa ungare MTI, citata de.

Trei imigranti de origine afgana, descoperiti de politisti intr-o parcare din judetul Suceava

Trei imigranti afgani au fost descoperiti in zona unei parcari dintr-o comuna din Suceava, acestia fiind cercetati pentru trecerea frauduloasa a frontierei, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )