Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explozii de hidrogen intr-o uzina din sud-vestul Japoniei

B1 B1,
Explozii de hidrogen intr-o uzina din sud-vestul Japoniei

Numeroase explozii de hidrogen s-au produs marti dimineata intr-o uzina din sud-vestul Japoniei. Potrivit serviciilor de pompieri, exploziile nu ar fi provocat victime, potrivit Agerpres Deflagratiile succesive. continuă pe B1

Un turist a murit dupa ce a cazut intr-o rapa din Muntii Piatra Craiului, in timp ce facea o poza

Un turist in varsta de 35 de ani a murit duminica dupa ce a cazut intr-o rapa din Muntii Piatra Craiului, in timp ce incerca sa faca cateva fotografii. Barbatul este original din Turnu Magurele si a.

Adolescent de aproximativ 15 ani, gasit mort intr-o tabara din judetul Caras-Severin

Un adolescent de aproximativ 15 ani, care se afla impreuna cu un grup de elevi intr-o tabara din judetul Caras-Severin, a fost gasit mort, duminica dimineata, in camera in care dormea, la fata locului fiind chemata o ambulanta, dar si criminalisti si un procuror.

Un copil de 15 ani a fost gasit mort intr-o tabara din Caras Severin

Un copil de 15 ani, aflat intr-o tabara din Caras Severin, a fost gasit mort duminica dimineasta in camera in care dormea, informeaza B1 TV. Politistii, alaturi de procuror, incearca sa stabileasca.

Litoralul romanesc, cel mai ieftin din sud-estul Europei

Litoralul romanesc a devenit, de anul acesta, cea mai ieftina varianta de concediu din zona de est a Europei. Potrivit unui studiu, turistii cheltuie in medie mai putin de 50 de euro ca sa petreaca o zi la malul.

intr-o comuna din Insula Mare a Brailei se construieste o pacare cu 110 euro/mp, desi exista doar drumuri de pamant

In localitatea Marasu din Insula Mare a Barilei se va construi o parcare ce va costa 110 euro/mp, desi accesul cu masina pana acolo este foarte dificil, iar in localitate exista doar drumuri pietruite.

SUA: O tanara si-a uitat copilul intr-un carucior din parcarea unui supermarket. Mai multe mame din intreaga lume au creat grupul de sustinere I stand with Cherish

O femeie de 27 de ani din SUA si-a uitat bebelusul de doua luni intr-un carucior de cumparaturi in parcarea unui supermarket si si-a amintit de el dupa abia 40 de minute. Cu toate ca femeia a fost acuzat.

INCENDIU intr-o inchisoare din Venezuela: Cel putin 17 persoane au MURIT

Cel putin 17 persoane au murit si alte 11 au fost ranite, in urma unui incendiu izbucnit, luni, in una din inchisorile din statul Carabobo, in nordul Venezuelei.

Trei imigranti de origine afgana, descoperiti de politisti intr-o parcare din judetul Suceava

Trei imigranti afgani au fost descoperiti in zona unei parcari dintr-o comuna din Suceava, acestia fiind cercetati pentru trecerea frauduloasa a frontierei, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat de.

Moarte suspecta in Caras. Un copil a murit intr-o tabara din Semenic

Un copil de 15 ani a murit in timp ce se afla in tabara pe muntele Semenic. Baiatul originar din Corabia a fost gasit fara suflare in camera lui. Potrivit primelor investigatii, trupul lui nu prezinta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )