Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adolescent de aproximativ 15 ani, gasit mort intr-o tabara din judetul Caras-Severin

România Liberă România Liberă,
Adolescent de aproximativ 15 ani, gasit mort intr-o tabara din judetul Caras-Severin

Un adolescent de aproximativ 15 ani, care se afla impreuna cu un grup de elevi intr-o tabara din judetul Caras-Severin, a fost gasit mort, duminica dimineata, in camera in care dormea, la fata locului fiind chemata o ambulanta, dar si criminalisti si un procuror. continuă pe România Liberă

Un adolescent de 15 ani, gasit mort in camera lui, intr-o tabara din judetul Caras-Severin

Un adolescent de 15 ani, originar din orasul Corabia, care se afla intr-o tabara din judetul Caras-Severin, a fost gasit mort, duminica dimineata, in camera unde dormea. Acesta isi sarbatorise ziua de nastere in seara precedenta. Baiatul ar fi fost gasit cu capul in perna, verdictul oficial al mortii fiind asfixie mecanica.

Adolescent din Corabia, gasit mort intr-o tabara din judetul Caras-Severin

Un adolescent de 15 ani, originar din orasul Corabia, care se afla intr-o tabara din judetul Caras-Severin, a fost gasit mort, duminica dimineata, in camera unde dormea. Acesta isi sarbatorise ziua de nastere in seara precedenta. Baiatul ar fi fost gasit cu capul in perna, verdictul oficial al mortii fiind asfixie mecanica. Autoritatile incearca sa stabileasca acum cauza tragediei.

Un copil de 15 ani a fost gasit mort intr-o tabara din Caras Severin

Un copil de 15 ani, aflat intr-o tabara din Caras Severin, a fost gasit mort duminica dimineasta in camera in care dormea, informeaza B1 TV. Politistii, alaturi de procuror, incearca sa stabileasca.

Constanta: Un adolescent de 14 ani a postat pe Facebook imagini din spitalul clinic judetean, revoltat de felul in care arata unitatea medicale (VIDEO)

Mizerie de nedescris in spitalul clinic judetean Constanta. Un adolescent de 14 ani a vrut sa arate in ce conditii a fost tratata bunica sa si a pus imaginile pe o retea de socializare, revoltat de felul in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )