Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copil de 15 ani a fost gasit mort intr-o tabara din Caras Severin

B1 B1,
Un copil de 15 ani a fost gasit mort intr-o tabara din Caras Severin

Un copil de 15 ani, aflat intr-o tabara din Caras Severin, a fost gasit mort duminica dimineasta in camera in care dormea, informeaza B1 TV. Politistii, alaturi de procuror, incearca sa stabileasca. continuă pe B1

Adolescent de aproximativ 15 ani, gasit mort intr-o tabara din judetul Caras-Severin

Un adolescent de aproximativ 15 ani, care se afla impreuna cu un grup de elevi intr-o tabara din judetul Caras-Severin, a fost gasit mort, duminica dimineata, in camera in care dormea, la fata locului fiind chemata o ambulanta, dar si criminalisti si un procuror.

Adolescent din Corabia, gasit mort intr-o tabara din judetul Caras-Severin

Un adolescent de 15 ani, originar din orasul Corabia, care se afla intr-o tabara din judetul Caras-Severin, a fost gasit mort, duminica dimineata, in camera unde dormea. Acesta isi sarbatorise ziua de nastere in seara precedenta. Baiatul ar fi fost gasit cu capul in perna, verdictul oficial al mortii fiind asfixie mecanica. Autoritatile incearca sa stabileasca acum cauza tragediei.

Un adolescent de 15 ani, gasit mort in camera lui, intr-o tabara din judetul Caras-Severin

Un adolescent de 15 ani, originar din orasul Corabia, care se afla intr-o tabara din judetul Caras-Severin, a fost gasit mort, duminica dimineata, in camera unde dormea. Acesta isi sarbatorise ziua de nastere in seara precedenta. Baiatul ar fi fost gasit cu capul in perna, verdictul oficial al mortii fiind asfixie mecanica.

Aproximativ 50 de imigranti au fost gasiti morti intr-un camion abandonat pe o autostrada din Austria. Masina frigorifica ar apartine unui roman

Aproximativ 50 de imigranti au fost gasiti morti intr-un camion abandonat pe o autostrada din Austria, autoritatile suspectand ca extracomunitarii s-au asfixiat, afirma surse citate de site-ul cotidianului Corriere della Sera. Un oficial maghiar a declarat ca masina frigorifica apartine unui cetatean roman si era inmatriculata in Ungaria.

Primarul unei comune din Vaslui a fost gasit incompatibil de ANI

Primarul comunei Todiresti din Vaslui, Petrica Simiuc, a fost gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate ANI), care a constatat ca acesta are si calitatea de comerciant si ca a administrat o.

UPDATE Austria: zeci de migranti au fost descoperiti morti intr-un camion. Seful de cabinet al lui Viktor Orban spune ca masina avea numere de inmatriculare unguresti si era condusa de un sofer roman / MAE dezminte informatia

Zeci de migranti au fost descoperiti morti intr-un camion pe o autostrada din estul Austriei, in zona de granita cu Ungaria, anunta politia locala, citata de AFP.

Imigrant mort gasit la bordul unui vas din largul Marii Mediterane

Un tanar de 15 ani a fost gasit mort pe un vapor care transporta alti 59 de imigranti catre o insula greceasca. Vasul a fost oprit pentru control, a incercat sa scape lovind barca pazei de coasta, insa.

Cadavrul unui cioban a fost descoperit intr-o fantana din localitatea buzoiana Florica

Un cioban de 30 de ani care a disparut sambata seara de la o stana din apropierea comunei buzoiene Florica a fost gasit mort intr-o fantana. Echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au scos cadavrul iar Politia a demarat o ancheta.

Polonia: Trenul cu aur, ingropat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a fost gasit, dar autoritatile transmit oamenilor sa nu il caute pentru ca ar putea fi minat

Polonia este pe cale sa rezolve misterul trenului cu aur, ingropat in aceasta tara timp de 70 de ani, din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si descoperit recent. Seful departamentului de conservare din.

Trenul nazist plin cu aur ar fi fost gasit datorita unei marturisiri facute pe patul de moarte. Oficialii sustin ca ar contine doar echipament militar

Autoritatile poloneze care cautau un tren nazist ce ar fi continut miliarde de dolari in aur, bijuterii si arme au spus ca l-au gasit, dar ca acesta ar putea fi plin doar de echipament militar.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )