Libnet.ro
UNICEF

06:30

Adolescent din Corabia, gasit mort intr-o tabara din judetul Caras-Severin

Adevărul Adevărul,
Adolescent din Corabia, gasit mort intr-o tabara din judetul Caras-Severin

Un adolescent de 15 ani, originar din orasul Corabia, care se afla intr-o tabara din judetul Caras-Severin, a fost gasit mort, duminica dimineata, in camera unde dormea. Acesta isi sarbatorise ziua de nastere in seara precedenta. Baiatul ar fi fost gasit cu capul in perna, verdictul oficial al mortii fiind asfixie mecanica. Autoritatile incearca sa stabileasca acum cauza tragediei. continuă pe Adevărul

Adolescent de aproximativ 15 ani, gasit mort intr-o tabara din judetul Caras-Severin

Un adolescent de aproximativ 15 ani, care se afla impreuna cu un grup de elevi intr-o tabara din judetul Caras-Severin, a fost gasit mort, duminica dimineata, in camera in care dormea, la fata locului fiind chemata o ambulanta, dar si criminalisti si un procuror.

Un copil de 15 ani a fost gasit mort intr-o tabara din Caras Severin

Un copil de 15 ani, aflat intr-o tabara din Caras Severin, a fost gasit mort duminica dimineasta in camera in care dormea, informeaza B1 TV. Politistii, alaturi de procuror, incearca sa stabileasca.

Un adolescent de 15 ani, gasit mort in camera lui, intr-o tabara din judetul Caras-Severin

Un adolescent de 15 ani, originar din orasul Corabia, care se afla intr-o tabara din judetul Caras-Severin, a fost gasit mort, duminica dimineata, in camera unde dormea. Acesta isi sarbatorise ziua de nastere in seara precedenta. Baiatul ar fi fost gasit cu capul in perna, verdictul oficial al mortii fiind asfixie mecanica.

Moarte suspecta in Caras. Un copil a murit intr-o tabara din Semenic

Un copil de 15 ani a murit in timp ce se afla in tabara pe muntele Semenic. Baiatul originar din Corabia a fost gasit fara suflare in camera lui. Potrivit primelor investigatii, trupul lui nu prezinta.

Un adolescent din SUA va face 11 ani de iNCHISOARE pentru ca a sprijinit gruparea Stat Islamic

Un cetatean american in varsta de 17 ani, Ali Shukri Amin, din statul Virginia, a fost condamnat la 11 ani de inchisoare.

Donald Trump, atac la asiaticii din SUA: Cand intra intr-o sala, nu spun: Oh, buna ziua, cum e vremea? E asa frumos afara!. Te fac sa sari din scaun (VIDEO)

Donald Trump a comis-o din nou! Miliardarul care viseaza la scaunul de presedinte al Statelor Unite a reusit sa enerveze inca o minoritate americana. De aceasta data i-a calcat pe bataturi pe asiatici. in.

Un terorist din Statul Islamic, UCIS intr-un raid american, in Siria

Un cetatean britanic, considerat principalul specialist in tehnologie informationala al retelei teroriste Stat Islamic, a murit intr-un raid aerian american efectuat in Siria .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )