Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un tanar din Bucuresti a fost gasit mort pe plaja din Mamaia

B1 B1,
Un tanar din Bucuresti a fost gasit mort pe plaja din Mamaia

Un tanar in varsta de 23 de ani din Bucuresti a fost gasit mort, in noaptea de sambata spre duminica, pe plaja din nordul statiunii Mamaia, in apropierea unui club, informeaza Mediafax. Reprezentantii. continuă pe B1

Un tanar bucurestean a fost gasit MORT pe o plaja din Mamaia

Un tanar de 23 de ani din Bucuresti a fost gasit mort, in noaptea de sambata spre duminica, pe plaja din nordul statiunii Mamaia, in apropierea unui club, conform Mediafax. Potrivit reprezentantilor.

Tanar din Bucuresti, gasit mort pe plaja din Mamaia

Un tanar de 23 de ani din Bucuresti a fost gasit mort, in noaptea de sambata spre duminica, pe plaja din nordul statiunii Mamaia, in apropierea unui club .

Rezultatele examenului de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti au fost afisate. Vezi listele de admisi si respinsi

Rezultale examenului de admitere la Medicina, in Bucuresti, au fost afisate. Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti a publicat listele cu candidatii admisi si respinsi la Facultatea de Medicina, Facultatea de Medicina Dentara, Facultatea de Farmacie, Facultatea de moase si asistenta medicala. Anul acesta, concurenta la este in medie de 4,5 candidati pe un loc finantat de la buget la Facultatea de Medicina. Contestatiile privind rezultatele probelor scrise punctaj) se inregistreaza si se depun la secretariatele facultatilor in termen de 24 de ore de la afisarea rezultatelor incepand cu ora si data afisarii acestora).

Turist gasit mort in Muntii Bucegi

Un turist in varsta de 35 de ani care a urcat pe munte sambata dimineata cu un grup de prieteni si a carui disparitie a fost anuntata sambata seara a fost gasit mort.

IMAGINI SOCANTE! Un tanar din Craiova a fost lovit cu batele si taiat, chiar in fata iubitei sale

Un tanar din Craiova a ajuns la spital dupa ce a fost atacat in plina strada de mai multi indivizi. Sub o ploaie de lovituri, cu bate si cutite, tanarul s-a trezit aruncat la pamant, in plina strada,.

Decorurile grandioase din filmul Hercules, construite intr-un studio din Bucuresti

Decorurile grandioase din filmul Hercules au fost construite intr-un studio din Bucuresti, iar efectele speciale din thrillerul de aventura au fost realizate de un grup de romani din Gheorgheni.

Un tigru bengalez a fost gasit inchis in cusca, intr-o casa abandonata din Mexic

Ofiterii de politie care perchezitionau o proprietate din Guerrero, Mexic, au ramas uimiti cand au descoperit un tigru bengalez intr-o cusca. Ofiterii, care au gasit animalul pe cale de disparitie in urma unui pont de la un cetatean, au spus ca prezenta acestuia in casa este un mister complet.

FOTO. Recuzita lui Hercules, expusa intr-un cinematograf din Bucuresti

Bata si scutul lui Hercules, eroul interpretat de actorul Dwayne Johnson intr-un nou thriller, au fost expuse intr-un cinematograf din Capitala, cu ocazia avanpremierei filmului.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )