Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un tanar din Bucuresti a murit inecat la Mamaia

Hotnews Hotnews,
 Un tanar din Bucuresti a murit inecat la Mamaia

Un tanar in varsta de 25 de ani, din Bucuresti, a murit inecat sambata dupa-amiaza in statiunea Mamaia, iar un altul a fost salvat dupa ce au intrat in mare si nu au mai putut ajunge la tarm, ei fiind scosi din apa de catre salvamari, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Un tanar din Bucuresti a murit inecat la Mamaia

Doua persoane in stare de ebrietate s-au inecat, sambata, in statiunea Mamaia, fiind scoase la mal de salvamari. Doua ambulante au intervenit dupa ce salvatorii au reusit sa-i aduca la.

Tragedie pe litoral! Un tanar din Bucuresti a murit inecat la Mamaia

Doua persoane au fost scoase la mal de salvamari, sambata, in statiunea Mamaia. Unul dintre turistii a murit, dupa ce medicii l-au resuscitat timp de cateva zeci de minute, scrie.

Perchezitii DNA in 50 de locatii, printre care si sediile a doua institutii publice din Bucuresti. Surse: Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti, vizate de perchezitii

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii in 50 de locatii, printre care si sediile a doua institutii publice din Bucuresti. Potrivit unor surse, cele doua institutii vizate sunt Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti. Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie, perchezitiile au loc intr-un dosar care vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie in perioada 2016 - august 2017.

Proprietarii de terenuri din Bucuresti - obligati sa starpeasca ambrozia. Amenzile ajung pana la 5.000 lei

Proprietarii de terenuri din Bucuresti sunt obligati sa starpeasca ambrozia, o buruiana care cauzeaza alergii severe si afecteaza din ce in ce mai multi romani, potrivit unui proiect de hotarare adoptat miercuri de Consiliul General al Municipiului bucuresti. Nerespectarea acestei prevederi aduce sanctiuni de pana la 2000 lei pentru persoanele fizice si 5000 lei pentru persoanele juridice.

Gest de milioane: Octavian Bellu a dirijat traficul intr-o intersectie blocata din Bucuresti (VIDEO)

Octavian Bellu, gest de milioane pentru zeci de bucuresteni, vineri, in trafic. Fostul antrenor al lotului de gimnastica al Romaniei a dirijat traficul intr-o intersectie din Bucuresti, din cauz.

Numire BOMBA in Guvernul Tudose! Sotia fondatorului Scolii libaneze din Bucuresti, cea mai noua recrutare a PSD-ului

O noua numire controversata in Guvernul Tudose. Sotia fondatorului scolii libaneze din Bucuresti, al carei nume a fost implicat in dosarul Hexi Pharma, numita secretar de stat la Ministerul.

Perchezitii DNA in 50 de locatii, inclusiv sediile a doua institutii din Bucuresti

Procurorii DNA efectueaza perchezitii in 50 de locatii, dintre care doua sunt sedii ale unor institutii publice din Bucuresti, intr-un dosar privind fapte de coruptie. Potrivit unor surse HotNews,.

General Electric inaugureaza noul sediu al centrului sau de software din Bucuresti

General Electric NYSE: GE) lanseaza campania de recrutare pentru Grid Software Solutions SWS), centrul de solutii software GE din Bucuresti, din cadrul GE Power, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Amenzi de pana la 5.000 de lei pentru administratorii de terenuri din Bucuresti care nu distrug ambrozia

Administratorii de terenuri din Bucuresti pot primi amenzi de pana la 5. 000 de lei daca nu distrug ambrozia crescuta pe proprietatile lor, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

INCREDIBIL! Zeci de OI au aparut in curtea unei MOSCHEI din Bucuresti: Mirosul este insuportabil

Un bucurestean reclama faptul ca in curtea unei moschei din sectorul 2 al Capitalei au aparut zeci de oi care degaja un miros insuportabil, anunta Stirile ProTV. Barbatul spune ca multimea de oi a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )