Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar a murit intr-un accident feroviar petrecut in apropierea Devei

Adevărul Adevărul,
Un tanar a murit intr-un accident feroviar petrecut in apropierea Devei

Un hunedorean in varsta de 34 de ani a fost lovit de o locomotiva, in timp ce traversa calea ferata. in urma impactului, tanarul a decedat. continuă pe Adevărul

Tanara insarcinata, ranita grav intr-un accident rutier

O tanara insarcinata a fost grav ranita intr-un accident produs marti, 11 iunie, in jurul orei 11, in Constanta. Gravida se afla la volanul unui Mercedes, care s-a ciocnit violent de un Logan intr-o intersectie.

Trei tineri au murit intr-un teribil accident rutier, in Arad. Din cauza ploii torentiale, soferul a pierdut controlul volanului

Trei tineri au murit aseara in urma unui accident rutier produs pe Drumul National 7, in judetul Arad. Masina in care se aflau, condusa de unul dintre ei, s-a lovit de un microbuz, dupa ce a fost scapata de.

Un mort si doi raniti intr-un accident de circulatie la Lunca Banului

O persoana a murit si alte doua au fost transportate la spital, in urma unui accident produs duminica seara, pe DN 6, in judetul Mehedinti, in localitatea Lunca Banului.

Afganistan: Trei persoane au murit intr-o explozie produsa in fata Curtii Supreme din Kabul

Trei oameni au fost ucisi si alti sapte raniti, marti, in cadrul unui atac kamikaze care a produs o explozie in capitala Afganistanului. Atacatorul se afla intr-o masina cu o bomba pe care a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )