Libnet.ro
UNICEF

00:08

Tanar retinut pentru ca a achitat cu bani falsi biletele intr-o agentie de pariuri

Adevărul Adevărul,
Tanar retinut pentru ca a achitat cu bani falsi biletele intr-o agentie de pariuri

Un barbat din Petrosani a incercat sa profite de neatentia comerciantilor din piata agroalimentara a municipiului si a angajatilor unei agentii de pariuri sportive, facand cumparaturi cu bani falsi. Tanarul a fost retinut de jandarmi si politisti. continuă pe Adevărul

Tanar retinut de jandarmi pentru ca si-ar fi luat mici cu bani falsi. DIICOT infirma speculatiile jandarmilor hunedoreni

Un barbat din Petrosani a fost acuzat ca a incercat sa profite de neatentia comerciantilor din piata agroalimentara a municipiului si a angajatilor unei agentii de pariuri sportive, facand cumparaturi cu bani care ar fi fost falsi. Tanarul fusese urmarit de un jandarm si apoi retinut, insa cei de la DIICOT au infirmat suspiciunile jandarmilor.

Liderul temutului clan interlop Corduneanu, retinut pentru trafic de arme

Liderul temutului clan interlop Corduneanu din Iasi, Costel Corduneanu, a fost retinut noaptea trecuta pentru 24 ore de DIICOT Iasi pentru trafic de arme. in acelasi dosar, au mai fost pusi sub acuzare un avocat d.

Costel Corduneanu, retinut pentru constituire de grup infractional si contrabanda, pus sub control judiciar

Costel Corduneanu si Ovidiu Ranzburg, retinuti pentru constituire de grup infractional organizat, contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, vor fi cercetati sub control.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )