Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un tanar s-a spanzurat in parcul Universitatii Politehnica din Bucuresti.

România Liberă România Liberă,
Un tanar s-a spanzurat in parcul Universitatii Politehnica din Bucuresti.

Un tanar a fost gasit spanzurat, marti, in parcul Universitatii Politehnica din sectorul 6, de catre un trecator care a sunat la 112. Potrivit anchetatorilor, la fata locului au venit politisti ai Serviciului Omoruri si Serviciului Criminalistic, care, ajutati de politisti ai Sectiei 20, au izolat zona, pentru a se putea face cercetari, transmite Mediafax. Cadavrul este al unui tanar de aproximativ 25 de ani, au mai spus sursele citate. Data decesului urmeaza sa fie stabilita de catre . continuă pe România Liberă

Descoperire macabra in parcul Universitatii Politehnica din Bucuresti. Un tanar a fost gasit spanzurat

Un tanar a fost gasit spanzurat de o craca a unui copac din parcul Universitatii Politehnica din sectorul 6. Tagedia a fost anuntata de un trecator care a sunat la 112, informeaza Mediafax. La fata.

Un barbat a fost gasit spanzurat de un copac, in parcul Universitatii Politehnice din Capitala

Un barbat in varsta de aproximativ 35 de ani a fost gasit spanzurat cu putin timp in urma de un copac in parcul Universitatii Politehnice, din Capitala. Din primele informatii, cadavrul era in stare de putrefactie. Ancheta politiei este in desfasurare.

Bucuresti: Un barbat a fost gasit spanzurat intr-un parc din Bucuresti

Un barbat a fost gasit spanzurat de un copac, marti seara, in parcul Universitatii Politehnice din Bucuresti, trupul sau fiind in stare de putrefactie. Potrivit Adevarul, barbatul are in jur de 35 de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )