Libnet.ro
UNICEF

08:30

O tanara cu arsuri grave pe 50% din corp nu poate fi tratata in niciun spital din tara. Ea va fi transferata in Belgia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O tanara cu arsuri grave pe 50% din corp nu poate fi tratata in niciun spital din tara. Ea va fi transferata in Belgia

Madalina Neculai, tanara cu arsuri grave pe 50% din suprafata corpului si care nu poate fi tratata in niciun spital din Romania, va fi transferata in Belgia. Departamentul pentru Situatii de Urgenta a preluat pacienta pentru transfer, anunta Ministerul. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE O tanara de 25 de ani cu arsuri grave pe 50% din corp nu poate fi tratata in niciun spital din tara. Ea va fi transferata in Belgia

O tanara de 25 de ani care a suferit arsuri grave pe 50% din suprafata corpului in noaptea de duminica spre luni, in urma unui accident, nu poate fi tratata in niciun spital din Romania. Reprezentantii Ministerului Sanatatii au declarat pentru HotNews. ro ca se cauta solutii pentru ca tanara sa fie transferata in Belgia. Madalina Neculai este internata la Spitalul Judetean din Constanta, care nu are conditii pentru a ingriji pacienti mari arsi. UPDATE: Madalina Neculai va fi transferata in Belgia. A fost emis formularul E112, iar DSU a preluat pacienta pentru transfer.

Tanara de 25 de ani cu arsuri grave pe jumatate din corp, transferata la Bruxelles cu o aeronava Spartan

Tanara in varsta de 25 de ani din Tulcea care a suferit arsuri grave pe aproape jumatate din suprafata corpului in urma unui accident produs in noaptea de duminica spre luni a fost transferata la un spital din Belgia. Transferul pacientei s-a facut marti dupa-amiaza cu o aeronava C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane, care a decolat spre Belgia la ora 15:00. Autoritatile au aprobat transferul tinerei la un spital din Belgia prin formularul E112 din cauza ca niciun spital din Romania nu are conditii pentru a o trata in siguranta.

VIDEO Imagini din aeronava Spartan care a transferat-o pe tanara de 25 de ani cu arsuri grave la Bruxelles

Imagini din aeronava Spartan care a transferat-o, marti dupa-amiza, la Bruxelles, pe tanara de 25 de ani cu arsuri grave pe jumatate din corp, au fost date publicitatii de Ministerul Apararii Nationale. Madalina Neculai are arsuri de gradele I, II, III si IV pe circa 40% din suprafata corpului si a fost asistata pe timpul zborului de o echipa medicala SMURD si de o echipa medicala militara. Autoritatile au aprobat transferul la un spital din Belgia prin formularul E112 din cauza ca niciun spital din Romania nu avea conditii pentru a o trata in siguranta.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )