Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tanara din Caracal care a fost violata de patru barbati vrea sa fie despagubita. Ce suma cere

România Liberă România Liberă,
Tanara din Caracal care a fost violata de patru barbati vrea sa fie despagubita. Ce suma cere

Tanara care acuza patru barbati din Olt ca ar fi violat-o pe un camp in apropiere de Caracal, in iunie, cere despagubiri de 100. 000 de euro, a declarat avocatul acesteia, Catalin Stan . continuă pe România Liberă

Constanta: O adolescenta de 16 ani sustine ca a fost violata de doi barbati. Suspectii au fost deja retinuti de politie

O adolescenta de 16 ani din localitatea Ovidiu, judetul Constanta, sustine ca ar fi fost violata de doi barbati, informeaza B1 TV. Fata a povestit politistilor ca indivizii au luat-o cu forta de pe strada,.

Autorii violului din Olt au fost retinuti

Procurorii i-au retinuti pe cei patru barbati acuzati ca au violat o tanara din judetul Olt, chiar in ziua in care aceasta a implinit 18 ani, in data de 15 iunie.

Patru retineri in cazul violului din Caracal. Printre suspecti, un militar de la Deveselu

Militarul de la baza din Deveselu si ceilalti trei barbati din Olt suspectati ca au violat o tanara, in luna iunie, au fost retinuti, miercuri, de procurorii Parchetului Militar Bucuresti.

Un nou caz socant: O fata de 16 ani a fost violata de doi cunoscuti

Doi barbati din localitatea Ovidiu, judetul Constanta, au fost retinuti de politisti pentru viol, fiind suspectati ca au luat cu forta o adolescenta de 16 ani de pe strada, au dus-o la locuinta unuia.

Romani arestati in Franta. Ce voiau sa faca cei patru barbati

Patru romani au fost arestati in Franta pe motiv ca voiau sa vanda bijuterii false. Doi barbati si doua femei de origine romana calatoreau la bordul unei masini inmatriculate in Germania.

Patru barbati din zece ar ALAPTA, daca ar putea

Peste jumatate dintre barbatii romani afirma ca asista la alaptare ori de cate ori au ocazia, 80 la suta cunosc beneficiile laptelui matern, iar patru din zece ar fi dispusi sa alapteze, daca ar putea face acest lucru, rezulta dintr-un sondaj realizat la solicitarea Asociatiei SAMAS.

A facut un gest admirabil, dar seful a inceput sa tipe la ea. Tanara a decis sa demisioneze

O tanara din SUA, care lucra intr-un restaurant Subway, si-a dat demisia dupa ce seful ei a criticat-o pentru ca i-a cumparat mancare unui om fara adapost care nu avea suficienti bani. Omul intrase in.

FOTO: Festivalul UNTOLD, la final. Cum au fost cele patru zile de DISTRACTIE

Timp de patru zile, peste 200. 000 de spectatori au participat la zeci de concerte sustinute de artisti precum Avicii, Armin van Buuren, David Guetta si Tinie Tempah, in cadrul Festivalului Untold.

FOTO: Festivalul UNTOLD se incheie duminica noaptea. Cum au fost cele patru zile de DISTRACTIE

Timp de patru zile, peste 200. 000 de spectatori au participat la zeci de concerte sustinute de artisti precum Avicii, Armin van Buuren, David Guetta si Tinie Tempah, in cadrul Festivalului Untold.

Dorel loveste din nou: Un bloc din Giurgiu a fost demolat din greseala (VIDEO)

In primavara acestui an, Primaria municipiului Giurgiu a inceput evacuarea locatarilor dintr-un bloc din municipiu care a functionat ca si camin de familisti pentru ca nu mai prezenta siguranta in exploatare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )