Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanara Malala, primita de presedintele Barack Obama la Casa Alba

Antena3 Antena3,
Tanara Malala, primita de presedintele Barack Obama la Casa Alba

Tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care a supravietuit unei tentative de asasinare in urma cu un an, a fost primita vineri de catre presedintele american Barack Obama si sotia sa Michelle, in Biroul Oval. continuă pe Antena3

Malala, castigatoarea Premiului Saharov, primita de familia Obama la Casa Alba

Presedintele american, Barack Obama, sotia sa, Michelle, si fiica lor, Malia, s-au intalnit vineri in Biroul Oval de la Casa Alba cu pakistaneza Malala Yousafzai, tanara care anul trecut a supravietuit unei tentative de asasinare pusa la cale de talibanii pakistanezi.

Ce s-a intamplat aseara la Casa Alba. Este semnul unei sperante

In Statele Unite ale Americii apar primele sperante de iesire din blocajul care paralizeaza, de zece zile, institutiile federale, din cauza ca bugetul nu a fost adoptat la termen. Presedintele Barack Obama.

Malala Yousafzai, primita de Barack si Michelle Obama la Casa Alba.

Tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care a obtinut anul acesta premiul Saharov, a fost primita vineri de catre presedintele american Barack Obama si sotia sa Michelle, la Casa Alba, relateaza Mediafax. Statele Unite se alatura oamenilor din Pakistan pentru a celebra curajul Malalei si hotararea ei de a promova dreptul tuturor fetelor de a merge la scoala si de a realiza propriile dorinte, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat, adaugand salutam eforturile Malalei pentru realizarea acestor .

Doamnele dure ale lui Barack Obama: ele sunt cele care conduc SUA de pe tocuri

Toata lumea stie ca Barack Obama are un vis american: sa conduca tara alaturi de dame competente. In ciuda comentariilor rautacioase ale adversarilor sai, presedintele american a luat decizii de la Casa Alba inconjurat de tocuri. Le Mondele prezinta pe cele care demonstreaza ca, uneori, cel mai puternic este cuvantul femeiesc.

Doamnele dure ale lui Barack Obama: ele sunt cele care conduc SUA de pe tocuri

Toata lumea stie ca Barack Obama are un vis american: sa conduca tara alaturi de dame competente. In ciuda comentariilor rautacioase ale adversarilor sai, presedintele american a luat decizii de la Casa Alba inconjurat de tocuri. Le Monde le prezinta.

Barack Obama va numi o femeie, pe Janet Yellen, la conducerea Fed

Casa Alba a anuntat ca presedintele Barack Obama o va numi miercuri pe Janet Yellen, vicepresedinte al Rezervei Federale Fed), la conducerea bancii centrale a Statelor Unite, prima femeie ce va ocupa acest post, succedandu-i lui Ben Bernanke, informeaza Associated Press, citata de Agerpres.

Barack Obama o va nominaliza pe Janet Yellen in functia de presedinte al Rezervei Federale

Barack Obama va anunta miercuri nominalizarea lui Janet Yellen in functia de presedinte al Rezervei Federale a Statelor Unite, aceasta fiind prima femeie care va ocupa aceasta functie in istoria de 100 de ani a.

Casa Alba se va opune prin veto crearii unei comisii speciale privind plafonul datoriei

Casa Alba ameninta cu veto o propunere a republicanilor majoritari in Camera Reprezentantilor de creare a unei comisii speciale a Congresului SUA ce va avea autoritatea de a recomanda masuri pentru a ridica plafonul datoriei si reduce cheltuielile.

Malala Yousafzai, primita de Barack si Michelle Obama la Casa Alba

Tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care a supravietuit unei tentative de asasinare in urma cu un an, a fost primita vineri de catre presedintele american Barack Obama si sotia sa Michelle, in Biroul Oval de la Casa Alba, relateaza AFP.

Premiul Nobel 2013: Tanara Malala Yousafzai considera ca nu merita Premiul pentru Pace, la un an dupa atacul talibanilor

Tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai a afirmat miercuri, dupa un an de la atacul talibanilor, ca ea nu merita sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace, potrivit AFP, citat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )