Libnet.ro
UNICEF

06:00

Malala Yousafzai, primita de Barack si Michelle Obama la Casa Alba

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Malala Yousafzai, primita de Barack si Michelle Obama la Casa Alba

Tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care a supravietuit unei tentative de asasinare in urma cu un an, a fost primita vineri de catre presedintele american Barack Obama si sotia sa Michelle, in Biroul Oval de la Casa Alba, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Malala Yousafzai, primita de Barack si Michelle Obama la Casa Alba.

Tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care a obtinut anul acesta premiul Saharov, a fost primita vineri de catre presedintele american Barack Obama si sotia sa Michelle, la Casa Alba, relateaza Mediafax. Statele Unite se alatura oamenilor din Pakistan pentru a celebra curajul Malalei si hotararea ei de a promova dreptul tuturor fetelor de a merge la scoala si de a realiza propriile dorinte, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat, adaugand salutam eforturile Malalei pentru realizarea acestor .

Malala, castigatoarea Premiului Saharov, primita de familia Obama la Casa Alba

Presedintele american, Barack Obama, sotia sa, Michelle, si fiica lor, Malia, s-au intalnit vineri in Biroul Oval de la Casa Alba cu pakistaneza Malala Yousafzai, tanara care anul trecut a supravietuit unei tentative de asasinare pusa la cale de talibanii pakistanezi.

Tanara Malala, primita de presedintele Barack Obama la Casa Alba

Tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care a supravietuit unei tentative de asasinare in urma cu un an, a fost primita vineri de catre presedintele american Barack Obama si sotia sa Michelle, in Biroul Oval.

Malala Yousafzai a castigat Premiul Saharov pentru Libertatea de Gandire in 2013

Malala Yousafzai, activista pakistaneza de 16 ani, a castigat, joi, Premiul Saharov pentru Libertatea de Gandire in 2013, informeaza CNN. Yousafzai a devenit cunoscuta pentru activismul sau pentru drepturile.

Talibanii pakistanezi saluta faptul ca Malala Yousafzai nu a primit Premiul Nobel pentru Pace: Nu a avut nicio realizare importanta

Talibanii pakistanezi au salutat faptul ca tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai nu a primit Premiul Nobel, anunta purtatorul de cuvant al Miscarii Talibanilor Pakistanezi, citat de.

Premiul Saharov i-a fost decernat adolescentei pakistaneze Malala Yousafzai

Adolescenta pakistaneza Malala Yousafzai, care militeaza pentru dreptul la educatie, a obtinut prestigiosul premiu Saharov al Parlamentului European PE), a anuntat presedintele PE, Martin Schulz, citat de AFP.

Adolescenta Malala Yousafzai, distinsa cu Premiul Saharov pentru ca a militat in favoarea dreptului la educatie

Adolescenta pakistaneza Malala Yousafzai, care militeaza pentru dreptul la educatie, a obtinut prestigiosul premiu Saharov al Parlamentului European PE), a anuntat presedintele PE, Martin Schulz, citat de.

Premiul Nobel 2013: Tanara Malala Yousafzai considera ca nu merita Premiul pentru Pace, la un an dupa atacul talibanilor

Tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai a afirmat miercuri, dupa un an de la atacul talibanilor, ca ea nu merita sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace, potrivit AFP, citat de Mediafax.

Malala Yousafzai: inca nu am facut suficiente lucruri pentru a castiga Premiul Nobel pentru Pace

Tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai a afirmat miercuri, dupa un an de la atacul talibanilor, ca ea nu merita sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace, informeaza AFP.

Adele, la mare cautare pentru petreceri private: Cantareata are de ales intre aniversarea modelului Kate Moss si a primei doamne a SUA, Michelle Obama

Cantareata briatnica Adele are de ales intre Kate Moss si Michelle Obama, artista fiind contactata pentru a canta la petrecerile aniversare ale celor doua. Adele are de ales intre a canta la petrecerea de 40.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )