Libnet.ro
UNICEF

08:00

Adolescenta Malala Yousafzai, distinsa cu Premiul Saharov pentru ca a militat in favoarea dreptului la educatie

Antena3 Antena3,
Adolescenta Malala Yousafzai, distinsa cu Premiul Saharov pentru ca a militat in favoarea dreptului la educatie

Adolescenta pakistaneza Malala Yousafzai, care militeaza pentru dreptul la educatie, a obtinut prestigiosul premiu Saharov al Parlamentului European PE), a anuntat presedintele PE, Martin Schulz, citat de. continuă pe Antena3

Malala Yousafzai a castigat Premiul Saharov pentru Libertatea de Gandire in 2013

Malala Yousafzai, activista pakistaneza de 16 ani, a castigat, joi, Premiul Saharov pentru Libertatea de Gandire in 2013, informeaza CNN. Yousafzai a devenit cunoscuta pentru activismul sau pentru drepturile.

O eleva pakistaneza a castigat Premiul Saharov 2013.

O eleva pakistaneza, Malala Yousafzai, a castigat Premiul Saharov pentru Libertatea de Gandire. Prin acordarea Premiului Saharov Malalei Yousafzai, Parlamentul European recunoaste forta incredibila a acestei tinere. Malala lupta curajos pentru dreptul tuturor copiilor la educatie. Acest drept pentru fete este mult prea mult neglijat, a spus Presedintele Parlamentului European Martin Schulz, anuntand numele laureatului. Maine, 11 octombrie, este Ziua Internationala a Fetelor si as dori sa .

Malala, tanara nominalizata la Premiul Nobel pentru Pace, este in continuare o posibila tinta pentru talibani

Talibanii din Pakistan nu ar ezita sa o atace din nou pe Malala Yousafzai, tanara de 16 ani care promoveaza accesibilizarea educatiei pentru fete si care a supravietuit unei tentative de asasinare anul trecut, a declarat un purtator de cuvant al miscarii musulmane fundamentaliste.

Premiul Saharov i-a fost decernat adolescentei pakistaneze Malala Yousafzai

Adolescenta pakistaneza Malala Yousafzai, care militeaza pentru dreptul la educatie, a obtinut prestigiosul premiu Saharov al Parlamentului European PE), a anuntat presedintele PE, Martin Schulz, citat de AFP.

Malala, favorita pentru Premiul Nobel pentru Pace.

Cunoscuta pentru angajamentul in favoarea educatiei tinerelor fete din tara ei natala, Pakistan, adolescenta pachtuna Malala Yousafzai a fost considerata o amenintare de catre talibani si au impuscat-o in cap anul trecut. Transferata si ingrijita intr-un spital din Marea Britanie, ea traieste la Birmingham, a devenit un simbol si este favorita pentru Premiul Nobel pentru Pace care va fi decernat la 11 octombrie. Malala Yousafzai nu are decat 16 ani, dar are personalitatea unui matur. De la .

Premiul Nobel 2013: Tanara Malala Yousafzai considera ca nu merita Premiul pentru Pace, la un an dupa atacul talibanilor

Tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai a afirmat miercuri, dupa un an de la atacul talibanilor, ca ea nu merita sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace, potrivit AFP, citat de Mediafax.

Malala Yousafzai: inca nu am facut suficiente lucruri pentru a castiga Premiul Nobel pentru Pace

Tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai a afirmat miercuri, dupa un an de la atacul talibanilor, ca ea nu merita sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace, informeaza AFP.

VIDEO Malala Yousafzai,aspiranta la Premiul Nobel pentru Pace, a facut un comentariu care l-a impresionat pe Jon Stewart

Malala Yousafzai, supravietuitoarea unui atac armat al talibanilor in timp ce se intorcea de la scoala, a fost invitata, marti seara, la emisiunea The Daily Show. in punctul culminant al interviului, raspunsul matur dat de Malala l-a uimit pe Jon Stewart, realizatorul emisiunii.

Adolescenta Malala l-a lasat fara replica pe Jon Stewart, in timpul unui interviu. Ce i-ar face unui taliban

Adolescenta pakistaneza Malala Yousafzai, care militeaza pentru dreptul femeilor la educatie, l-a lasat fara grai pe Jon Stewart, realizatorul emisiunii The Daily Show, unde a fost invitata marti seara, scrie.

Talibanii pakistanezi au avertizat ca o vor ataca din nou pe activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai

Talibanii pakistanezi au reiterat, luni, avertismentul ca intentioneaza sa o atace din nou pe tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai, propusa pentru decernarea Premiului Nobel pentru Pace,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )